Nu este Obito.Tobi este legendarul Uchiha Madara, si chiar acum(in ultimele capitole manga, episoadele o sa apara mai incolo) a declarat razboi. O sa vezi, e foarte interesant.
Pentru manga(se citeste de la dreapta la stanga) : http://mangable.com/naruto/
Salut.Yep,sa spunem ca sunt fana chiar daca de abia sunt pe la episodul 50 si ceva din Shippuuden.
Cred ca ai vrut sa zici daca Madara este Tobi.Pai da, el este, a tradat satul si si-a schimbat identitatea
Eu sunt
Nu sunt prea sigur.
nu as prea crede ca tobi e madara chiar daca o spune.
totusi nu l-au aratat pe obito murind nu-i asa?
i-a dat sharingan-ul lui kakashi si kakashi a plecat
nu arata ca moare.
totusi nu cred ca este nici obito
sunt multi factori care arata ca tobi e obito mai ales treaba cu ochii.
Se poate sa fie corpul lui obito prin absurd dar nu este obito
se zice ca are un ochi sharingan si un ochi rinnengan (deoarece a respins amaterasu a lui sasuke)
Sal, sunt fan Naruto si nu are cum ca Obito sa fie Madara fiindca Obito a fost strivit de pietre totuși ar fi o soluție.Pain s îi fii dat lui Madara corpul lu Obito altfel nu-mi explic...
Da este. Eu sunt acum la epsoadele curente da cred ca ma apuc iar ca am uitat unele
Da Tobi e pe cit de stupid era si amuzant pe atit d eputernic este dar naruto acum a dobandit puterea vulpii cu noua cozi plus tehnica teleportarii de la tatal sau o s afie super tare
Madara este Tobi deghizat. El este cel care a infiintat Akatsuki si care a fost odata liderul clanului Uchiha. Obito era tot un membru al clanului Uchiha si care era coleg de echipa cu Kakashi(cand acesta era jounin).
Este imposibil ca tobi sa fie obito deoarece obito este prea tanar si dupa cum a aratat desenele prea slab sa detina asa puteri...cand tobi a atacat satul folosindu-se de kyuby kakashi era prea tanar obito avand aceeasi varsta ca si el prin urmare nu poate fi tobi obito.
Tobi este obito, ca prin episoadele 320 kabuto il reinvie pe adevaratul madara si pana la urma recunoaste ca nu e madara