P. S. inseamna "Post Scriptum", adica in latina inseamna "dupa scris". Acest P. S. se foloseste la sfarsitul corespondentei, ca o adaugare.
Post scriptum
Este un adaos la o scrisoare (sau la un text )dupa terminarea si iscalirea ei.
Post scriptum: inseamna ca adaugi ceva la textul initial- dupa ce ai scris- ca traducere.
Inseamna post script. este un fel de observatie / concluzie a celor scrise mai sus.
Inseamna "post scriptum", vine din latina si vine tradus ca: "scris dupa", adica dupa ce termini o scrisoare si iti dai seama ca ai uitat sa mai spui ceva.
"P. S" il folosesti cand spui ceva si la sfarsit mai adaugi ceva :" Postum Scriptum"
Nu cred ca intelegi asa ca iti dau un exemplu:
" Esti super draguta si de treaba!
P. S : imi plac ochii tai." am luat un comm de hi5
P. S inseamna post scriptum adica atunci cand scrii o scrisoare si uiti sa scrii ceva dupa ce ai incheiat scrii p. s si spui ce mai aveai de spus sper ca te-am ajutat
Pai eu din cate astiu inseamna un fel de „notă„" sau ceva un fel „pe scurt" dar ca mai mult englezii il foloseai[asta in trecut]acum oricine il foloseste! e mai bine decat sa te chinui sa scrii„in concluzie" sau „denota ca." mai scurt! PS si in engleza e post scriptum [scuze gramatica! m-am grabith ]
P. s.=post-scriptum
POST-SCRÍPTUM s. n. Text care se adaugă uneori la o scrisoare, după terminarea și iscălirea ei. [Scris prescurtat și: P. S.]
Insemana ca si cum a uitat ceva sa scrii in continutul textului si scrie la urma, se foloseste des intr-o scrisoare.
p. s sper ca te-am ajutat ca nici eu nu stiu cum sa explic concret
pa pa :*
Post Scriptum. E atunci cand scrii o scrisoare, o inchei, inca ai mai uitat sa spui ceva deci pui un P. S.
Post Scriptum - Pe Scurt
P. S - Apropo
P. S il pui la sfarsitul unui mesaj, cand ai uitat sa spui ceva.
Sper ca te-am ajutat!
fundita. plzz :*:*:*
P. S. vine de la "Post Scriptum", expresie latina care inseamna "dupa scris".
Inseamna post scriptum, de obicei se adauga la sfarsitul unui mesaj, o informatie in +
Post scriptum, se foloseste dupa ce trimiti o scrisoare, e ceva ce a uitat sa adauge in timpul scrisorii sau care nu are nici o legatura cu mesajul acesteia.
ex:
Draga David,
Tin sa te anunt ca liceul unde am plecat este foarte tare. Mi-am facut o gramada de prieteni si activitatile de aici imi plac foarte mult. Te astept si pe tine.
cu drag, mave.
PS: saluta-l pe george din partea mea.
BunnyBrain întreabă:
Yurisa întreabă: