| MissIndependent a întrebat:

Sall! Cine poate sa-mi dea niste imagini sau ceva cu niste acte de suspendarea permisului? necompletat sau ceva...vine 1 aprile si vreau sa-i fac tatalui meu o farsa big grin

Răspuns Câştigător
| alabalaportocala2011 a răspuns:

Poate m-am exprimat mai dur decât era cazul, dar am făcut asta, ca să te opresc să faci o prostie!

Una sunt glume nevinovate --în Franța cu ani în urmă, le atârnau pești din hârtie de 1 Aprilie--- și alta este o glumă tâmpită, care nu știi cu ce se poate solda...
Dacă te credeam la modul real „cu totul nebună ", nu îți scriam nimic, că tot nu pricepeai nimic.

4 răspunsuri:

Ești nebună, cu totul, din glume de astea idioate, poate să facă omu, stop cardiac sau ceva similar și nu îți trebuie așa ceva...
Bagă-ți mințile în cap!

| MissIndependent explică (pentru alabalaportocala2011):

Scuza-ma da cu ce drept vi tu aici sa ma faci pe mine nebuna? Tatal meu nu are 100 de ani incat daca ii zic ca o pierdut steaua sau mai stiu eu care face stop cardiac happy Si nu prea cred ca esti tu in stare sa-mi spui mie sa-mi bag mintile in cap...Te rog frumos, nu te ma trezi sa faci lumea nebuna pe aiciwinking Sa ai o zi buna!

Când eram copil, mai aduceau din Franța, reviste franțuzești pentru copii.

Pisica Hercule, îi agăța cățelului Pif, de 1 aprilie, pești din hârtie cu o sârmuliță.
Pif avea un copil - un cățel mic- Pifu, care le agăța pești din hârtie la amândoi.

Http://lambiek.net/magazines/vaillant.htm
http://desenelecopilariei.com/2009/01/au-revoir-pif-et-hercule/
Vei găsi pe Youtobe filmulețe cu câini numiți Pif sau Pifu și cu pisici numite Hercule, de la acele reviste cu benzi desenate pentru copii.