Poate m-am exprimat mai dur decât era cazul, dar am făcut asta, ca să te opresc să faci o prostie!
Una sunt glume nevinovate --în Franța cu ani în urmă, le atârnau pești din hârtie de 1 Aprilie--- și alta este o glumă tâmpită, care nu știi cu ce se poate solda...
Dacă te credeam la modul real „cu totul nebună ", nu îți scriam nimic, că tot nu pricepeai nimic.
Ești nebună, cu totul, din glume de astea idioate, poate să facă omu, stop cardiac sau ceva similar și nu îți trebuie așa ceva...
Bagă-ți mințile în cap!
Scuza-ma da cu ce drept vi tu aici sa ma faci pe mine nebuna? Tatal meu nu are 100 de ani incat daca ii zic ca o pierdut steaua sau mai stiu eu care face stop cardiac Si nu prea cred ca esti tu in stare sa-mi spui mie sa-mi bag mintile in cap...Te rog frumos, nu te ma trezi sa faci lumea nebuna pe aici Sa ai o zi buna!
Când eram copil, mai aduceau din Franța, reviste franțuzești pentru copii.
Pisica Hercule, îi agăța cățelului Pif, de 1 aprilie, pești din hârtie cu o sârmuliță.
Pif avea un copil - un cățel mic- Pifu, care le agăța pești din hârtie la amândoi.
Http://lambiek.net/magazines/vaillant.htm
http://desenelecopilariei.com/2009/01/au-revoir-pif-et-hercule/
Vei găsi pe Youtobe filmulețe cu câini numiți Pif sau Pifu și cu pisici numite Hercule, de la acele reviste cu benzi desenate pentru copii.
Dayana43 întreabă:
Botez_Florin_2000 întreabă: