| balintsebastian a întrebat:

Sall! Cum pot sa pun o parola la calculator? Daca imi spune cineva detaliat dau FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| ancutsa410 a răspuns:

Dai la start-->>control panel-->>user accounts-->o sa-ti apara jos 2 poze, la care cont vrei sa pui parola, sau daca nu, doar una, dai pe una din ele click, apoi create a password, bagi parola, o reintroduci, si dai "create a password"

6 răspunsuri:
| LoLpoZ a răspuns:

Apesi pe Start, undeva in dreapta dai clik pe "Control Panel", apoi intri pe "user accounts" si dai "create a new account" mai departe cred ca te descurici... [cu putina engleza] sper ca te-am ajutat...

| LaurenQZen a răspuns:

Dai la START -> Apesi pe nume -> Create a password -> Cred ca de aici de descurci... Bafta!winking

| Flaffirabbit a răspuns:

Salut happy
Mai intai de toate, deschizi meniul de start.Alegi Settings->Control Panel.Acolo alegi User Accounts.Iti va aparea un meniu, deasupra caruia scrie "Pick a task...". Dai pe "Change an account". Alegi contul pe care vrei sa pui parola.Iti va aparea pe ecran "What do you want to change about your account?". Dai pe "Create a password". Iti vor aparea trei casute:
1.[aici scrii parola dorita]
2.[aici confirmi parola dorita, scriind-o din nou]
3.[aici scrii un lucru pe care il vei utiliza pentru a-ti recupera parola in caz ca o pierzi]
[P. S.big grinaca ai scris parola cu litere mari, trebuie scrisa asa intotdeauna.]
Pasul urmator este sa dai "Create password". Iti va aparea o intrebare: "Do you want to make your files and folders private?". Vei raspunde cu "Yes, make private" in caz ca vrei sa iti pui parola si sa iti securizezi PC-ul sau cu "No", daca nu vrei.
Ca urmare, cand vei deschide PC-ul ti se va solicita o parola la utilizatorul la care ai una.
Sper ca raspunsul meu ti-a fost folositor happy

| costelus907 a răspuns:

Intri in panoul de control al calculatorului si la optiunile de siguranta si ar trebrui sati mearga.

| Emantel a răspuns:

Intri in start apoi control panel apoi dai pe user acount apoi dai create a passord si apoi iti scrii parola
Primul raspuns plz fundawinking

| darius2431 a răspuns:

Intri in panou si acolo iti faci parola la create a password si acolo iti faci!