Hmmm cel mai bine ar fi sa-i zici frumos ca tii la el ca la un coleg, ca e dragut, doar ca tu nu ai aceleasi ''preocupari'' ca el, fara sa se supere si ii explici frumos ca ti se pare draguta sora lui si ca ai vrea sa o cunosti, dar sa il intrebi si daca nu se supara, sau daca nu te duci direct la sora lui si tebagi in vora cu ea si ii dai de gandit ca o placi, e viata ta si poti alege pe cine vrei, doar nu poate fratele ei sa iti interzica sa fii cu sora lui, nu are de ce sa se amestece aiurea.
Multi pupicei si bafta, lasa ca nu o sa se supere.
De unde stii tu ca la sorasa nu-i plac fetele? Pai nu stiu pune-te cu doi trei baieti pe langa un grup de fete, el sa te vada cum te dai la o fata si atunci o sa vada ca iti plac fetele nu baietii. clar nu?
Buna.Sa-i spui ca-ti plac fetele! Da esti sigur ca e gay? ca poate a facut si el o gluma proasta...mai intai vezi daca intr-adevar e gayapoi ii spui ca-ti plac fetele iar apoi incerci sa te apropii de sora lui. Succes! Pa-pa:*
Pai poti sa-i spui usorel nu imi plac baieti si apoi poti sa vb ca sora lui
Dmne prima data am crezut ca esti fta si esti lesbi reveniind spune-i pur si simplu ca placi fete nu baiati
Pai eu zic sa discuti cu el despre astate poate prinde in gluma de fund, si sa intelegi gresit!