Filme, muzica, net, TV, plimbari in oras, sport, un pic cu parteneru, teme daca ai, informatii pe net poti sa faci o gramada de chestii interesante si folositoare pe net, fa curat prin casa cam de astea joacate cheamati prietenii petrece!
Poti citi o carte, sa te uiti la un film sau un serial, sa faci curatenie sau sa iesi in oras.
Http://www.youtube.com/watch?v=DGWCIokEFhA&feature=related
e in rusa, acolo pur si simplu baiatul cela ii spune la fata, te astept seara la disctoteca in loc sa-si ceara scuze de la dinsa, si baietii ceia se rid, ei au crezut ca el va spune ceva mai inteligent
da se rid asa de molipsitoooor :D
eu una nu m-am putut abtine.
Pai...
- uita-te la un film
- vorbeste pe mess cu prietenele tale
- vorbeste la telefon cu prietenul/prietenele
- uita-te la TV
- citeste o carte
- deseneaza, mazgaleste o foaie de hartie
- machiaza-te
- incearca frizuri noi
- fa o plimbare de seara
- joaca ceva jocuri pe PC sau adevar si provocare pe mess
Sper sa te ajute
Uita-te la un film,doia, trei, patru...Citeste o carte, Invata, depinde ce iti place sa faci ca asa nu stiu sugur sa iti zic.
Paii...poti sa iti chemi cea mai buna prietena la tine.si sa va distrati facand poze.ascultand muzica...sa va uitati la un film sunt o gramada.
Uite acesta este un articol de pe blogul meu http://ana-mariaa.blogratuit.ro/......-b1-p2.htm
Depinde si ce iti place eu zic:
-sa te uiti la tv,
-sa citesti,
-sa compui poezii sau cantece,
-sa faci niste karaoke,
-sa dansezi,
-sa intri pe facebook|mess,
-sa vorbesti la telefon cu prietenii,
-sa te joci elasticul, daca stii cum,
-sa te machiezi,
-sa incerci alte look-uri noi(la par, la haine),
-deseneaza,
-iesi prin cartier cu prietenii.
sper ca te-am ajutat!
Esti cam nesimtit\a pe bune acum ea te-a intrebat frumos daca poti sa o ajuti si tu zici ca poate sa moara ha pbn acum!
O spus că moare, ce vrei să-i fac?
Și de ce îmi dai replay tocmai acum?