| mennenspeed a întrebat:

Am o mica/mare problema. Akuma mai sper seara ( 06.09. 2012) am mers la un prieten care are magazin alimentar. Intru in magazin d-au noroc cu el si inca 2 care erau acolo, nimica suspect. Dupa 7-8 minute vine un purandel cu maicasa ca si-a pierdut telefonul si ca ultima data a fost in magazin aici, ei stau al 400 de m de magazin. Incepe sa bage vina pe noi ca noi i-am furat telefonul si ca il ascundem de ei, bla bla bla. Incepe sa ne ameninte cu polia. In scurt timp incepe sa vie si politia. Imi cere adresa unde stau (16 ani ) si la restul. Ne intreaba daca am vazut ceva telefon. Ii i-a pe tigani si pleaca la sectie cu ei. Cred ca in urmatoarele zile ne intalnim la politie t oti 3. Ce sa fac? Eu am zis sa imi aduca biblia si jur. Ca nu am luat niciun telefon. Cum s-ar rezolva acest caz? ceva sugestiii?

4 răspunsuri:
| FlorynJako a răspuns:

Nu iti face politia nimic, poate doar sa dai o declaratie, sa scrii ca nu ai fost cand s-a furat sau pierdut telefonul in acel loc.

| mennenspeed explică (pentru FlorynJako):

Mi cam groaza nu vreau sa ma poarte tot anul pe la politie...

| Timi_Timea_1997 a răspuns:

Sa fim sinceri, tu chiar crezi ca politia i-ar favoriza? stai linistit, daca nu esti vinovat, nu au de ce sa te acuza, si in nici un caz nu te vor pune sa platesti nimic.inca o intrebare:erau camere de supravegheat in alimentara? daca da, atunci ai alibi. spune-le politistilor sa se uite pe caseta.foarte bine ar face sa va puna pe toti 3 tete-a-tete...asa ei, fiindca au minti, s-ar da de gol, pentru ca nu au atata inteligenta ca sa poata ascunde ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar spune adevarul.Si oricum, magazinul nu are camere? Poate s-a inregistrat ceva.Eu suncer, daca sunt tigani (scuzati-ma, romi), poate mint.Asa i s-a intamplat si celui mai bun prieten al meu :s-a intalnit su niste tigani pe strada, si aia i-au zis ceva de genu "de ce te-ai luat de baiatu nostru" sau "de ce i-ai furat nu stiu ce" (nu mai stiu exact).Dar el de fapt nici nu se mai intalnise cu el pana atunci raised eyebrows