Pai daca stii, cerei'le pic prietenei tale si demonstreaza parintilor ca stii sa te dai pe ele sa pur si simplu spune'le (roaga'i) sa iti ia sau pentru 2-3 zile fa-le pe plac parintilor:-p vorbind despre cat de frumos e sa te dai pe role,povesteste'le ca prietenele tale se dau pe role, si ele se distreaza si u nu poti! si daca nici asa nu reusesti incearca sa-ti intelegi parintii fiindca poate au un alt motiv pentru care nu'ti iau role, in fond te poti distra si fara : Bafta t posy:*
Bună
Am avut şi eu o problemă asemănătoare şi pot spune că am rezolvat.o.
Eu am încercat convingând.o pe mama că aş vrea şi eu pentru că toţi prietenii mei au şi că o sa am grijă, adică o sa merg încet şi pe locuri unde nu aş putea sa cad.Binenţeles că la inceput până o să te înveţi să mergi ai putea să mai şi cazi.
Spune.i că dacă tatăl tau şi.a rupt piciorul asta nu înseamnă că o să ţi.l rupi şi tu, şi incearcă sa îi convingi că dacă ţi le va cumpara vei avea mare grijă sa nu cazi
Baftă!
Pai tatal tau trebuie sa te lase. Nu inseamna ca daca el si-a rupt piciorul o sa ti-l rupi si tu.
A devenit asa pentru ca ii este frica. Daca stii sa mergi si ti le ia, si nu iti rupi nimic atunci o sa isi dea seama ca nu toti cei care merg pe role isi rup o parte din corp.
Stai linistita.
Iai la bataie si zile: ba bagamiash luatimi role ca va sparg sa moara mama!: am glumit ma
plangi non-stop pana iti ia
Trebuie sa ii convingi ca esti destul e responsabila sa iti iei unele noi si sa promiti ca nu o sa faci "cascadorii") si daca vrei poti sa o ajuti pe mama ta la curatenie, bucatarie etc. si poate iti da ea bani
sper ca ti-am fost de ajutor
Inceraca sa iti ajuti parintii fff multtttttt fara sa le zici nimic despre role si poate iti vor lua intr-un final
DaciaRomania întreabă: