Mama ta e asa de grasa incat cand trece prin fata televizorului pirerd 3 episoade imi plac notele tale.....pacat ca faci colectie de 2 si 4
Frate daca ti le zice cineva, unde e originalitatea.Incearca sa le faci tu . Imagineaza-ti ceva funny cand te uiti la cineva
- Domnule doctor, va rog sa ma ajutati in legatura cu sotul meu.
- Dar ce anume il supara?
- Nu-l supara nimic deosebit, dar ii plac ciorapii de dama.
- Bine, doamna, dar asta nu e ceva deosebit... sint multi carora le plac...
- Da, dar lui ii plac ciorapii de dama...
- V-am mai spus, doamna, ca nu e nimic.Si mie imi plac.
- Simpli sau cu mustar?
Doua blonde intr-o masina, semaforul rosu, se opresc:
- Mamaaa, vezi ce rosu frumos?!
- Da, wow.
- Da, uite ce galben fain...
- Aha.
- Da, uite ce verde frumos.
- Da, asta chiar e super.
- Aaa, iar rosul ala l-am mai vazut, hai sa mergem!
Doi ardeleni in gara, la ghiseul de bilete:
- Domnisoara, doua bilete.
- Da, sigur, pana unde?
- Gheo, ii spunem?
- Nu.
- Domnisoara, doua bilete, va rog.
- Sigur, dar daca nu-mi spuneti unde mergeti, nu stiu cat sa va cer.
- Gheo, ii spunem?
- Apai, spune-i.
- No, domnisoara draga, noi mer'em la o nunta!
Ai o fata atat te urata incat pisica te ingroapa in pamant, ai gura asa te mare incat zici ca e o grota bantuita de lilieci, ai ochii asa de mari incat zici ca sunt binocluri, ai un par zici ca e peruca si ai niste urechi zici ca sunt lopeti
Nu mi se par niste glume potrivite. Sa ziceam ca cineva ti-ar spune tie ca ai nasul precum o partie de sky cum te-ai simti? Ce sa zic toata lumea este smchera, dar are calificative la scoala de intra in cimitir catalogu.
Un bărbat merge cu liftul. La un moment dat, intră o femeie. După două etaje, femeia opreşte liftul, se uită cochet la el, îşi dezbracă bluza şi sutienul şi le aruncă pe jos.
- Hai, fă-mă ca să mă simt ca o femeie.
Bărbatul se gîndeşte puţin, îşi dezbracă cămaşa, o aruncă pe jos şi spune:
- Hai, spal-o şi calc-o.
Copilul cel mic al unei perechi casatorite vede intamplator, cum tatal lui se giugiuleste cu menajera. Fuge repede la mama lui si ii povesteşte totul. Mama isi franeaza nervii si ii cere baiatului sa nu spuna nimanui nimic pana ii va zice ea.
Peste cateva zile, la onomastica bunicii, se aduna membrii familiei, in jur de 70 de persoane. Cheful este in toi, cand mama anunta faptul ca baiatul ei are de spus ceva.
Toata lumea crede ca este vorba de o poezie sau ceva învaţat la gradinita, dar copilul spune:
- Saptamana trecuta tata a intat in aceea camera unde menajera facea curatenie, a imbratisat-o, sarutat-o, a dezbracat-o de tot.
Bineinteles ca toata lumea s-a intors catre tata, care a devenit rosu ca racul. Baiatul continua apoi:
- Dupa ce a dezbracat-o, s-a dezbracat si el. S-au culcat, dupa care tata a inceput sa-i bage menajerei intre picioare... nu-mi vine in minte cum ii spune...
Baiatul se intoarce atunci catre mama lui, care deja in culmea fericirii, il asculta si o intreaba:
- Mami, cum ii spune la acel lucru pe care tu il sugi atunci cand vine la noi nenea Costica din vecin
Bulă completează o fişă personală pentru angajare. La data naşterii trece 15 august.
- În ce an? întreabă funcţionara de la oficiul forţelor de muncă.
- În fiecare an!
Trei blonde blocate în lift strigau pe rînd "ajutor, ajutor". La un moment dat, una dintre ele:
- Ce-ar fi să strigăm simultan?
Şi încep ele: "simultan, simultan
Intr-un WC public, se uita Bula la vecinul de langa el, un negru.
Uimit de dimensiunea penisului, il intreaba pe acesta:
- Scuza-mi impertinenta, dar ce ai facut sa-ti creasca asa mare?
Negrul ii dezvaluie secretul.
- De cate ori ma duc sa urinez, mi-o bat de cateva ori de WC.
Dupa doua luni il intalneste Bula pe negru, la care acesta il intreaba.
- Cum merge cu antrenamentul?
Bula, fericit, raspunde:
- Bine, deja e neagra!
Care sunt asemanarile dintre o blonda si o arma de vanatoare?
1.Amandoua se indoaie de la jumate
2.Amandoua se incarca pe la spate
un cs player moare si ajunge in iad. dupa cateva zile dracul il suna pe dumnezeu si il intreaba:de ce mi-ai trimis acest nebun aici?
d-zeu:pai ce s-a intamplat?
dracul:pai mi-a omorat toti draci si alearga intruna tipand unde m*** m***i se planteaza bomba
O sa iti spun numa 2 :
Ce par frumos ai... pacat ca iti iese din nas
Ce ochi frumosi ai... pacat ca se uita unu la altul
Atata numa!
Esti asa de prost ca daca iti spun ca mi-am luat un televizor color ma intrebi ce culoare are . Ratusca cea urata cand s-a nascut era asa de urata incat a bagat-o intr-un incubator fara ferestre.Un om era asa de sarac ca mergea la restaurant sa linga degetele altora . Esti asa de proasta incat stai o ora sa te uiti la un suc pentru ca scria pe el concentrat.Esti asa de gras ca atunci cand te-ai suit pe cantar a scris ''urcati-va pe rand''. Esti asa de urat incat mama ta iti leaga un os de gat ca sa se joace cainele cu tine . Esti asa de slaba ca atunci cand mergi cu tatal tau la restaurat il roaga sa-si lase umbrela . Funda?
Nu te compari cu nimeni... toti sunt mai buni.
Ai nevoie de licenta ca sa fii asa de urata?
Arati foarte bine pentru varsta ta... zici ca ai fi in viata.
De abia aştept să se aplice programul Rabla şi la femei: eşti perfectă pentru casat.
De multe ori când merg cu tine pe stradă lumea îmi întinde bani, pentru că arăţi jalnic.
Aş vrea să fii bărbat, să îţi pot sparge faţa.
Daca nu ai avea picioare, ai mai purta pantofi? (Nu). Atunci de ce mai porti sutien?
Mama ta-i asa de grasa ca vede pana unde vorbeste la telefon. Mama ta e atat de grasa mesteca cate un pui fript pe fiecare masea.
Mama ta e atat de grasa incat unii oameni se antreneaza fugind in jurul ei.
Mama ta e atat de grasa incat atunci cand s-a urcat pe cantar acesta a zis "Va rog, pe rand!"
Mama ta e atat de grasa incat isi da cu ruj de buze cu trafaletul
Maica-ta e atat de grasa ca atunci cand i-ai dus chilotzii la spalatorie..au zis ca nu spala parasute
Te-ai balegat gagico?
nu inteleg unde iti incape limba in gura
1.Asa e mersul tau sau iti bati joc de asfalt?!
2.N-ai bani nici sa treci stada.
3(.Daca cineva cade) Stai in doua.
Ai niște urechi zici ca sunt oglinzi de Volvo ești frumoasa ca patentu când te vad se i-a curentu