| madalinspy a întrebat:

voi cand erati mici ce prostii faceati. ziceti-mi si mie dar din astea mai lungi. funda

9 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Ffs, dar ce nu faceam? laughing

| OlteanOana1964 a răspuns:

Mi s-a intamplat cand aveam 4 ani. eram la vestivitatea de incheiere a liceului a surorii mele.Restaurantul unde era petrecerea de incheiere era pe o terasa deasupra unui lac. A trebuit sa merg la baie si am plecat fara sa spun nimanui. Deoarece eram mica mi-a luat mai mult timp si am stat cam mult la toaleta. Intre timp toata lumea ma cauta peste tot inclusiv ospatarii si toti invitatii.Toti credeau ca cazusem in apa si ca ma inecasem. cu un strop de speranta au iesit cu totii afara sa ma caute. Intre timp eu imi terminasem treburile si m-am dus inapoi la masa. M-am asezat la masa si am inceput sa beau din sucul meu. Mama mea a venit si a "explodat" de bucurie cand m-a vazut.

| madalinspy explică:

Fain oana dar inca nu pot sa ti dau funda mai astept raspunsuri

| ellenuk a răspuns (pentru OlteanOana1964):

laughing am ras cu lacrimi

| ellenuk a răspuns:

Pai era sa mor de vreo cateva ori!: cand eram bebeam dormit cu mama, am cazut intre pat si soba( distanta de vreo 30 de cm), s-a trezit mama iar eu plangeam si nu stia de unde sa ma ia. dupa lungi cautari m-a gasit neagra de plans; traind la tara nu aveam baie iar mama imi facea in cadita de plastic, pe atunci aveam 1 an si ceva. mama a adus in oala apa fierbinte iar eu jucandu-ma pe acolo am cazut iar vreo 40% din suprafata corpului a suportat spray-ul de arsuri pana la vindecare! apoi, prin toamna cand se culegeau viile, parintii au scos respectivul vas asemenea unui butoi in care era putina apa! am scapat o papusa acolo, m-am aplecat dupa ea, cazand cu capul in apa cu riscul de a ma ineca(era putina apa dar destula sa ma omoare) am mai cazut cu fundul intr-o galeata cu zer(bunica facea branza), apoi pe la vreo 10 ani am fost cu o prietena la bunica distanta de vreo 3 km. mama i-a spus ca atunci cand plecam sa luam cartofi de la ea. mamaia pleca la cimitir si fiind in drumul nostru ne-a carat cartofii pana aproape de casa. erau 2 pungi mari. de acolo trebuia ca eu si prietena mea sa ii luam, eu o punga si ea cealalta. ea o ducea fara probleme in timp ce eu urlam pe strada ca nu pot sa ii duc! iti dai seama ca prietena era toba de ras (radea cu lacrimi) m-am tavalit pe jos de nervi ca nu puteam sa duc punga iar ea pleca inainte razand si spunandu-mi sa o fac de ras.cand am ajuns acasa am mintit-o pe mami ca am carat pungile de la bunica pana acasa! a fost ceva unic

| ellenuk a răspuns (pentru ellenuk):

Sper sa iau o funda ca m-am straduit sa scriu toate astea! sa stii ca toate au fost reale!

| motherfuckerstyle a răspuns:

Eu plecam fara stirea parintilor la o vecina[mama 2]intram frumos in casa fara stirea ei si ma ascundeam sub pat.Veneau parintii mei sa ma caute dar ieseam dupa ce plecau...saraca femeie se speria dar mereu ma ducea acasa peste o ora /2:d +bonus dulciuri.

| Queen15 a răspuns (pentru OlteanOana1964):

rolling on the floor))))))

| OlteanOana1964 a răspuns:

Deci. funda?

Întrebări similare