| YahooMess1 a întrebat:

Salut,a sunat-o acum diriga pe mama si ea trebuie sa ma sune.
Si i-a zis ca am 1 la romana 2 si 3 la fizica.
Si nu i-am spus ca am dat teza azi si diriga i-a spus si o sa fie cearta mare.
CUm pot sa evit cearta sau sa nu ma "bata" o sa ma sune ce sa-i spun la tel ca sunt speriat de nu mai pot crying((((((((((!

7 răspunsuri:
| nda a răspuns:

Data viitoare inveti. Cum sa ai 1, 2 si 3? 1 nu iei decat daca copiezi sau esti nesimtit la ore. 2 si 3 nu iei decat daca te doare-n fund de materie si nu citesti lectia in pauza macar.

| pwp a răspuns:

Sunt consecintele faptelor tale, trebuie sa ti le asumi.In viitor invata pentru a nu mai avea probleme scolare.Si trebuie sa inveti pentru a-ti asigura un viitor, nu pentru a nu fi certat de parinti

| XcRaZzyGiRlX a răspuns:

Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci, este sa stii cand sa taci si cand sa vorbesti. las-o pe mama ta sa-ti spuna ce are de spus, si apoi incerci sa iti ceri scuze, sa ii spui ca ai avut o perioada mai naspa si te-ai cam lasat pe tanjeala, dar ca pe viitor o sa te pui sa inveti. Nu trebuie neaparat sa te pui sa inveti numai de 10, sa te incadrezi si tu intre 6-8, daca poti si mai mult de 8, cu atat mai bine. Nu va iesi nici o cearta mare daca ai gura mica, cand esti vinovat, taci.Cam asta ai putea sa faci. Bafta! happy

| YahooMess1 explică (pentru XcRaZzyGiRlX):

I-am promis de prea multe ori ca ma reglez.

| Bianca1Bie a răspuns:

In primul rand INVATA e greu? Poatelaughing da totusi incearca, si mama ta ce sa iti faca? Te bate, oke nu e din rautate este ca sa te ajute, daca vrei sa eviti cearta macar fai o surpriza placuta. Pregatesti ceva gen salata de fructelaughing sau ce sti cai place mamei tale. Sper ca te-am ajutat:*

| stlucian a răspuns:

E groasa rau!
Cum ai reusit? Stiu, cu grija ca asa ceva e usor de realizat.
Ce pot sa-ti spun? Ceva promisiuni pe care sa le respecti nu cred ca te vor scapa de cearta.Trebuia sa te gandesti inainte dar faptele fiind consumate nu mai ai de ales decat sa suporti cu demnitate consecintele.Stii ca este o vorba:"capul face, capul trage"in cazul tau o sa ai de tras nu gluma.
Supararea pricinuita nu e numai de note ci de faptul ca a primit telefon care pentru un parinte e mai grav.Pe viitor ar trebui sa-ti informezi parintii(mama) de astfel de esecuri, daca se mai intampla, si sa nu o mai pui in situatii jenante. Daca era informata la fiecare nota dezastrul era impartit sa zicem la 3 dar asa a devanit inmultit cu 3 plus "dobanda".
Mama m-a invatat de mic ca o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.Acum sper sa functioneze macar un sfert si pe viitor nu o mai supune la astfel de "tratamente", ca daca stia nu era chiar o catastrofa dar acum e un cataclism.

Sfat? Cam greu.
Recunoaste ca ai gresit si cum, iar daca faci promisiuni cauta sa le respecti! Altfel nu o sa mai aiba incredere in tine si nici in cuvantul tau NICIODATA!
Cat despre "bataie" se spune ca "unde da mama creste" si as adauga, trece, n-ai ce sa-i faci dar ramane in sufletul ei si asta sa nu o uiti niciodata!

| Katherine20 a răspuns:

Tulai doamne! laughing Nici eu nu am note foarte mari da nici chiar 1, 2 și 3. Bineee doar odată am avut anul trecut un 3 la mate :->. În rest am note între 7 și 10 ( și la mate - fizică 5 și 6 ). Normal că te va certa și pe bună dreptate! straight face Acum trebuie să iei măcar un 8 la română și fizică ca să-ți îndrepți mediile.