| GoldenLemon a întrebat:

Salut all!
Cum pot compune o melodie? Cum pot scrie versurile, ce trebuie sa fac? N`am nicio idee!sad Si melodia? cum o fac?

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai bine nu te apuca. Daca nu ai nici cea mai vaga idee despre muzica las-o balta.

| xDianne a răspuns:

Pai, ideile vin asa, deodata, poate nici tu nu te concentrezi, ma rog. dupa ce compui poti sa te duci la un studio.
Succes!

| BroascaCuElice a răspuns:

Pentru ce sa compui versuri?
poate nici nu ai vocelaughing

| Mario_Marius_1989 a răspuns:

Te ajut eu dar nu stiu ce gen de muzica iti place ca de versuri ma ocup eu intra pe facebook si vezi profilul meu mariusmario

| AurelianPuscas98 a răspuns:

Ia vezi asta: http://www.youtube.com/watch?v=vkXae6RXRlo...ia-te dupa ea. Eu am lansat-o in August 2012 si sunt destul de multumit :)!

| ElectricChapel a răspuns:

Well...pai banuiesc ca vrei sa compui si linia melodia, nu sa scrii doar versurile, nu? Sau gresesc? In fine. Ideea e alta: trebuie sa stii notele muzicale cat de cat, sa stii cateva tipuri de voce, acutele si gravele cand se iau, cat de rapis se canta (andante, moderato, samd), etc. daca nu ai studii, mai bine renunti

| vanessa12345 a răspuns (pentru AurelianPuscas98):

Cum l-ai facut? am de facut un cantec cu trupa mea si trebuie sa fac si eu o melodie de genul asta happy

| xxxxxaryxxxx50 a răspuns:

Pai eu am compus o melodie o scriu aici si imi trimiti mesaj privat pe TPU. love baby is ghot you aim like oh baby.aim dress like goter fli is me pearen is got they. hey and you lifi you.i love baby gever up i like de two boys. dair not stein pe cheir ailg thenks you, ai livi love aim love is tomachi in a gever up. taim, ttaim is show the mama gheim.oh oh oh oh stein a loak you jessye the party gu thuyu ist prinsie intrtwo love ast my happyhappy:* sper sa-ti placa melodia am compuso gandindu-ma ca sunt prinsa intre doua iubiri si ca nu stiu pe care so aleg

| xxxxxaryxxxx50 a răspuns (pentru BroascaCuElice):

Nu fi rea poate ca ii place muzica asa ca si mie imi place muzica si eu ma concentrez si scriu ce imi vine in minte si am o trupa si sunt solista cant cu vocea si avem multi fani toti care ma vad spune da-mi un autograf poate nu-s vedeta la holioowd dar am fani si imi cer autografe chiar acu lucrez la noua melodie eu si compun cantece

| Fieraru_Nerea_1995 a răspuns:

Pai e foarte simplu.Si eu am compus doua melodii.In prima eu m-am certat cu o prietena si am scris despre noi doua.Iar in adoua dragostea.Deci pe scurt simte! Spes ca te-am ajutat!

| Fieraru_Nerea_1995 a răspuns (pentru BroascaCuElice):

Auzi nu mai rade de ea!

| Boss_Flori_1997 a răspuns:

Ai nevoie de multa rabdare trebuie sa gandesti cu inima si versurile vor veni la tine cat ai clipit ..trebuie sa stii sa iti asculti inima sigur vei gasi o linie melodica si niste versuri si daca asta nu merge gaseste inspiratie de undeva si incearca sa gasesti cuvinte care sa rimeze si sa aiba sens

| Andreé_Sisi_1995 a răspuns:

Vreau sa compun o melodie

| nuspuncinesunt2 a răspuns (pentru BroascaCuElice):

Ce sa vezi.Au trecut 10 ani de cand ai pus comentariul asta. Abia astept sa iti spuna si tie cineva ca nu vei reusi si ca esti zero si ca una si ca alta si sa vezi cum e.Sa simti si tu durerea.Atat iti doresc eu tie.
Ca sa vezi ca doare.Ca sa vezi cum e sa cazi psihic.

| BroascaCuElice a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Mai ai de asteptatsad

| nuspuncinesunt2 a răspuns (pentru BroascaCuElice):

Sa stii ca doare, si nu a fost frumos din partea ta...