| Raul199612 a întrebat:

Am o problema cu pc-ul, adica cu placa video, cand intru pe jocuri apar purici dinaia sau se blocheaza, si nu merge deloc pana ce nu-i dau restart sad, cineva mi-a zis sa scot placa video si al anegru undei teava aia din cupru, sa vad daca mai are dinaia ceva de genu PASTA TERMOCONDUCTOARE si nu mai avea deloc... e posibil ca din aceasta cauza sa nu imi mearga pe jocuri? probabil ca se incalzeste prea tare si nu merge pe jocuritongue, Daca e din cauza pastei terminconductoare spuneti-mi si mie de unde sa iau o pasta termoconductoare, mai ieftina (nu de pe net), va rog sad

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Stiu ca nu er aspunsul care il vrei, dar tu nu stii sa-i bagi pasta, asa ca meergi cu el la un service, sa-l si scuture de praf, sa curete colerele.Trebuie sa controleze si turatia la colere, pentru ca si dn cauza asta se poate infierbanta pc-ul.Nu-ti ia bani multi pentru asta.

| Raul199612 explică (pentru anonim_4396):

Tocmai a duso tata la un reparator dinasta de pc-uri, si a spus ca placa video nu are nimic nu e arsa nu nimic, am curatat unitatea si asteatongue e usor sa aplici pasta, am vazut si pe net si mai stie si un vicin, care tot el isi baga pasta, dar ceea ce vreau sa stiu e sa fie din cauza asta sa nu ma lase sa intru pe jocuri? d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Raul199612):

A mers vreodata jocurile acelea?
Daca jocul nu se potriveste cu pc-ul tau, e clar ca face figuri.Vezi cerintele jocului, ce confuguratie are calculatorul tau.Trebuie neaparat sa corespunda. Daca bagi un joc cu cerinte ce pc-ul tau nu le are, atunci da tot felul de erori. Dupa cum vad, adica se inchide pc-ul dupa un anumit timp, jocul cere procesor mai mare.Chiar daca jocul cere procesor exact cat il ai tu,merge la maxim,o bucata de timp,apoi se inchide. Asta e, trebuie un procesor mai bun. Si eu intru pe jocuri, am desc unul si merge un pic si ingheata tot. Deci, procesorul trebuie sa fie mai mare, sa aiba putere.

| Raul199612 explică (pentru anonim_4396):

Frate, eu jocul ala m-am jucat de vreo 2 luni straight face, normal ca imi merge, Placa video 512, 4GB ram, 300gb memory, si nu mai stiu deaici... normal ca merge, dar a inceput sa faca figuri dintr-o data

| Raul199612 explică (pentru Raul199612):

M-am jucat metin, world of warcraft, minecraft fara nici o problema de vreo 2 3 ani, si acum nu stiu.

| MineIsLikeABridge a răspuns:

S-ar putea sa fie de la sursa, daca vrei sa cumperi de la un magazin local, nu pot sa iti recomand un anumit model caci cel mai probabil iti vei alege din ce au ei acolo, dar firmele : Zalman, ArcticCooling, Artic sunt bune, cam orice ai cumpara de la ele si depaseste 30 de lei e considerat calitate (la cateva grame) caci daca vrei mai multe grame costa pe la 100 lei ceva bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PAi du-te la un sevice sa iti puna pasta termoconductoare si daca nu merge nici asa ia alta placa video

| Părăluță_Marian-Alexandru_2000 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ma poate ajuta cine-va?