| vLooM a întrebat:

Salut.
Am si eu o intrebare, poate cineva a patit la fel, poate.
Deci am avut traseul azi si piciorul stang imi tremura cand apesam pe ambreaj ( parca ma lovea cineva cu ciocanul) Deci ce pot sa fac sa scap de problema asta. din cauza asta mi-a murit motorul de 2 ori la rampa, nu puteam sa controlez piciorul imi dadea drumu imediat in loc sa dau incet ca sa nu moara motorul, deci faza asta mi-a fost "fatala" mi-a cazut moralu si n-am mai putut face nimic din pacate, daca stie cineva cum sa fac...

Dau funda, multumesc!

Răspuns Câştigător
| cevdet a răspuns:

Ai avut emotii, de asta ai patit asa ceva.
Sa nu mai ai emotii. Astfel ai toate sansele sa treci. De ce sa ai emotii, ce poti pati, in afara sa-l pici? Si ce daca? Il repeti, asa cum de si intampla acum. Succes pe viitor si, nu te teme!

3 răspunsuri:
| Ironwin a răspuns:

Nu poat sa iti spun ce sa faci, dar te pot incuraja, in sensul ca am avut aceeasi problema la examen ca tine, eu sunt sigur ca este din cauza emotiei. Nu esti singurul care pateste asta, eu am dat pentru permis acum mai bine de 20 de ani, de atunci nu am mai avut asemenea probleme. Totusi incearca si tureaza mai tare motorul, pleci cu scart dar macar nu se opreste.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic, se mai intampla sa ai trac la examinare, prima oara.
Daca se mai intampla si la a doua examinare, probabil esti unul din cei care-i mai bine sa stai pieton decat sofer, pentru ca te pierzi in situatii critice, fiind in trafic, cand trebuie sa sa iei decizii de secunde de care depinde viata ta si a celor din jur.

| vLooM explică (pentru Violleta2022):

Problema e ca am stat aproape 3 luni fara sa conduc pentru ca ma programat dupa 2 luni jumate- 3 luni nu este ok, dupa sala sa te programeze dupa 3 luni, pai in alea 3 luni nu ai pus piciorul pe pedale, nu mai esti invatat cum erai inainte si automat zic eu ca am emotii incerc sa fie totul bine dar ma lasa piciorul stang. Am facut 2 ore, in alea 2 ore nu inveti asa multe si a 4-a zi am avut traseul, deci ceva nu tocmai ok zic eu. Pai astia care te programeaza nu se gandesc putin, daca il programez peste 3 luni uitat "tot" nu mai stie exact cum trebuie sa faca sa se controleze etc...