Dar nu ai un service in zona? ca nu poate sa ti spuna nimeni lungimea din poza. ideea e ca sunt de multe dimensiuni si trebuie sa stii (sa zicem ca ai roata de 26 -- asta stim) inaltimea jantei, tipul de butuc si cate gauri are, distanta de la centrul butucului la gaura.
si grosimea spitei dar asta sa zicem ca poti sa o masori tu cu sublerul.
oricum trebuie sa mergi la service sa centreze roata dupa ce le schimbi ca banuiesc ca n ai dispozitiv de alea acasa.
deci e complicat din poza dar in esenta trebuie sa stii grosimea si lungimea.
Am service dar nu stiu, adica o sa imi recomanda el spite pe care trebuie sa le achizitionez sau trebuie sa le caut de unul singur ca aici m-am blocat si nu m-am dus pana acum cu ea pentru ca service-ul e foarte de parte de localitatea unde stau eu deci am zis ca mai bine sa ma informez inainte o sa imi recomande el sau trebuie sa le gasesc manual?
Spitele sunt de mute feluri si nu pot sa mi dau seama din poze de care sunt.
www.freerider.ro/mag/standarde-pentru-roti-biciclete-de-munte-63607.html
daca ai o spita masoara lungimea si grosimea ei.
cele mai multe acum sunt de 2mm (sau 1.8) dar pentru ca roata aia are doar 24 dupa cum vad eu, s ar putea sa fie mai groase.
o sa iti recomande sigur ce sa iei daca nu are el, trebuie sa fie acelasi tip de spita si cat mai apropiata de ce ai tu (pentru ca e o idee buna sa ai toate spitele la fel).
Davyduchiha2001 întreabă: