| fydo a întrebat:

are cineva de aici ciobanesc german? vreau sa imi cumpar unu la vreo 2 milioane si vreau sa imi spuneti cam cat o sa bag apoi in el pe vacciunrui, mancare etc...

Răspuns Câştigător
| Scremer a răspuns:

Am eu ciobanesc germanbig grin
nu stiu daca o sa gasesti ciobanesc german la 200 milioane eu mi l-am luat pe almeu cu 150 de euro dar marog o sa bagi ceva bani la el ca trebuie sai iei calciu, vaccinurile cam o sa te coste pana in 5 milioane cu toate vaccinurile cam atat am dat eu.
A si daca iei calciu sa iei k9 este cel mai bun ala il dau si eu si mancare depinde ce mancare vrei sa i dai eu i dau Royal Canin printre cele mai bune mancaruri de animale si e cam scump :d e vreo 19, 50 de lei /kg depinde cas mai multe tipuri de royal canin junior, adult ...etc. BAFTA
A si sa-ti zic ceva sa nu-i pui mana pe urechi sau pe cap imi degraba sa nu lasi pe nimeni sa puna mana pe capul lui pana nu i se ridica urechile ca dupa aia o sa fi dezamagit ca nu o sa aiba urechile ridicate, pana pe la 5 luni nu-i pune mana pe urechi pana vezi ca si le tine el ridicate si daca si le tine ridicate si vrei sal mangai pe cap sau mai stiu eu ce si vezi casi lasa urechile jos cand il atingi mai lasa-l o vreme pana si le ridica si pana se obisnuieste cu ele ridicate

3 răspunsuri:
| Solsagan a răspuns (pentru Scremer):

200 milioane? straight face

| fydo explică:

2 milioane ma happy

| Scremer a răspuns (pentru fydo):

Nu stiu unde ai gasit tu ciobanesc german la 2 milioane poate ai gasit deala cu picioarele drepte dar mnoa ala original are fundu lasat si picioarele din spate indoite ca si in poza asta

http://rasedecaini.com/tag/rasa-ciobanesc-german/

asta il folosesc si politisti de asta am si eu si eu am dat pe el 150 de euro bine ameu are si peedigri si cip