| Buzu_Maria_1999 a întrebat:

Salut.As vrea sa va intreb daca cunoasteti un site in care poti sa-ti pui totul personal ca sa nu vada nimeni.cum ar fi niste poze, scrieri.etc.

Răspuns Câştigător
| Tynnna a răspuns:

Stiu un site unde poti sa iti faci cont si stochezi ce vrei tu in limita a 50 Gb. Este foarte util daca vrei sa iti formatezi pc-ul sau, cum ai spus si tu, sa le pastrezi doar pentru tine. E vorba de adrive.com. Cand dai sign up, primul pas va fi sa alegi tipul de cont. Selecteaza "Personal Basic"(pentru acesta nu platesti), apoi introduci datele tale si contul e gata. Te descurci tu. tongue de fiecare data cand intri, o sa ti se ceara sa introduci un cod pentru a vedea ca nu e logare automata si apoi, dai click pe My files si iti arata spatiul in care vor fi stocate toate fisierele tale. Ca sa le uploadezi acolo, o sa gasesti un buton "upload files" undeva in dreapta sus.

7 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Pentru ce sa le mai pui daca nu vrei sa le vada cineva?

| Shinobi a răspuns:

Blogger.com / wordpress.com / tumblr.com si creeaza-ti un blog protejat de parola

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca le pui pe un site, le vede toata lumea. Cea ce nu vrei sa vada nimeni, tine-le pe calculatorul tau.

| Buzu_Maria_1999 explică (pentru dragos9234):

Pai as vrea doar unele sa fie vazute de altii.

| Buzu_Maria_1999 explică (pentru anonim_4396):

Nici pe calculator nu pot pune, deoarece nu e calculatorul meu, e a lui fratele meu si nu pot sa-mi vada tot.

| Buzu_Maria_1999 explică (pentru Tynnna):

Mersy mult

| Tynnna a răspuns (pentru Buzu_Maria_1999):

Cu placere, mersi si eu pentru funda.