| Dumbraveanu_Daniel_1990 a întrebat:

Astazi eram la tara si ma jucam fotbal pe pietre a veni un copil de 6 ani si ma enerva ave o coarda care o tinea ca o bustiera si am tras de ea el a cazut pe spate in pietre si striga Capul.ce credeti ca se poate intampla imi este foarte frica(el nu pre avea par dar am vazut ca nu ii curgea sange pietrele nu erau mari.

Răspuns Câştigător
| mimi a răspuns:

Daca vomita e un semn al comotiei. Dar cred ca nu are nimic strasnic. Cere-i scuze, dar intreaba-l cum se simte. Sa stii ca copii mici nu pot gandi ca un adult si nu stiu ce consecinte pot avea faptele lor.
Si nu sunt din Romania, deci cred ca nu putem vorbi.

11 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană!
Te-ai jucat cu copilu ăla, mâna care împinge leagănu?

| Kryeno a răspuns:

Cu ce te-a deranjat copilul încât tu să acționezi în acest mod? Trebuia să-l lași în pace, poate nu voia decât să se joace și el sau să stea prin preajma voastră...

| Dumbraveanu_Daniel_1990 explică (pentru Kryeno):

Incepea sa ma injure si sa tipe in fata mea

| mimi a răspuns:

Wow! De ce e atata violenta? Poate sa nu i se intample nimic si sa se aleaga doar cu un cucui, dar daca are comotie? Parintii lui nu ti-au spus nimic?

| Dumbraveanu_Daniel_1990 explică (pentru mimi):

Nu pentru ca nu i-am vazut inca dar el sa zgariat undeva in spatele capului mai sus crezi ca se poate intampla ceva sunt speriat

| mimi a răspuns (pentru Dumbraveanu_Daniel_1990):

A vomitat? Are greturi? I se invarte capul? Daca nu, pai e ok, dar cred ca ar trebui sa iti ceri scuze. In plus, o sa ai ocazia sa afli cum se simte.

Nu stiu daca are greturi dar astazi il voi intreba pe la ora 4 dar cred ca nu are e lovit in crestet acolo unde parca ai un punct de chelie iti multumesc mult de raspuns

Daca iti dai nr meu putem vb despre asta

Ce se pute intampla daca vomita

Dar pot sa iti dau facebookul

| mimi a răspuns (pentru Dumbraveanu_Daniel_1990):

Nu am retele de socializare happy