| DimLight a întrebat:

Salut, cati dintre cei de aici folositi QUORA?!
pentru cei care nu stiti e un fel de TPU pentru oameni mai destepti

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Interesant site, tocmai ce mi-am făcut cont.

| Alexandru a răspuns:

Nu-ti face griji. Vor afla toate fufele si toti ruptii in coate de el si vor navali cu "problemele " lor de natura sexuala si nu numai. Se va transforma incet dar sigur intr-o latrina a analfabetilor! happy

| DimLight explică (pentru Alexandru):

Nu conteaza, daca te uiti sistemul e imbunatatit fata de TPU, toti userii dau si primesc puncte pentru vizibilitatea intrebarii sau raspunsului, asta inseamna ca atat timp cat exista o majoritate inteligenta ce pluseaza intrebarile si raspunsurile relevante acelea vor ramane la suprafata mai usor de gasit de utilizatori decat altele inutile, in plus e mai usor sa te conectezi cu alti useri pentru ca iti poti face cont direct cu facebook si avea acces la profilele lor de pe alte retele socialewinking

| Alexandru a răspuns (pentru DimLight):

Am vazut si eu acum. E chiar interesant site-ul. Nu stiu insa daca o sa imi fac cont, deoarece cu atatea conturi pe diverse site-uri nu prea mai am timp de nimic laughing) Oricum, merci de sugestie. O sa il vizitez de cate ori am ocazia. happy

| DimLight explică (pentru Alexandru):

Eu am renuntat la facebook in mare parte(il tin doar pentru anumite stiri pe grupuri) in rest ca nu e nimic important care sa-mi necesite atentia, mai urmaresc intrebari pe quora si bloguri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexandru):

Uite ca nu s-a intamplat inca happy.