Eu n-o sa fac mare lucru dar iti pot spune ce-as vrea sa fac. M-as duce dupa ce se termina Let's Do It Romania, as plati 2 camioane de gunoi sa duca la loc tot gunoiul de unde l-au adunat voluntarii. Si sa vina duminica cu presa "Uite, aici am facut curat. upss. wtf?".
In "wichend" ce sa fac? Mai citesc un abecedar, mai deschid un manual de limba romana, asa, inainte de culcare, in timp ce mananc multe "gogosi"
Raspuns pentru @danteluta :
poate o invata in " wichend " intr-o pauza de limba engleza!
Iti spun ce ar trebui sa faci tu:sa inveti sa scrii: e "weekend", nu "wichend"... lol si mai sunt.Deci...pune mana pe invatat lasa statul pe net
As avea in plan sa fac o mica excursie din timisoara pana in herculane.Incepe faculta... o mica recreere nu stica...
Poti face multe in weekend, depinde ce iti place tie sa faci. poti sa te duci cu prietenii la o plimbare, sa te duci sa vizitezi un muzeu, sa vizionezi un film cu cei dragi. Eu weekend-ul acesta vreau sa invat cateva ore pentru scoala de soferi, apoi sa ma recreez putin in parc sau la o terasa cu prietenele, te duci la un biliard, la shopping, etc etc. Distractie placuta si multa bafta!