| drakazor33 a întrebat:

Ce mai prieteni am si eu...
Povestea incepe asa:Ieri pe la ora 4 am plecat eu cu prietenul meu la footbal, acolo erau mai multi "prieteni" ne-am jucat ceva timp, cam 1 ora.
Cand vad vine un copil de 8 ani sau 9 il cunosteam era un prost, needucat si intre timp ce eu alergam dp minge ei faceau alegeri, eram 6 inainte sa vina ala mic, dupa aia eram 7, ceea ce m-a suparat e faptul ca ei nu m-au ales pe mine si l-au ales pe ala micstraight face cica stai pe barastraight face pai dc *** sa stau eu pe bara adica eu stau aici de 1 ora si ma joc apoi vine un copil de 9 ani si ma pune pe mine pe barastraight face ma dao dracu de treabastraight face chiar m-am suparat... dupa aia am plecat acasa.
Ce mai "prieteni" am si eu stiu ca e doar un joc da' na! asa iti dai seama care iti sunt prietenii adevarati, in cazul meu, nu am nici 1 prieten adevarat.

Răspuns Câştigător
| sweeftw a răspuns:

Asta e viata, nu toate sunt roz.Eu de obicei cand joc fotbal cu prietenii nu conteaza cati sunt in echipe, conteaza sa jucam toti...

19 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pentru un lucru atat de minor te superi? Sincer cred ca nu ai nici buletin, dupa comportamentul tau.
Poate ala juca mai bine decat tine si de aia l-au aleswinking.

Răspuns utilizator avertizat
| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru drakazor33):

Frate si sa te superi la anii astia din asa rahat? Hai sa fim seriosi... Daca eram in locul tau acceptam si luam o mica pauza sa ma odihnesc, iar dupa ce se termina repriza, intram eu... Daca piticania nu iesea, ii ardeam si un sut in curlaughing

Lasal ma pe copil...Cand erai mic tu nu vroiai sa te joci fotbal cu cei mari? Hai sa fim seriosi totusi..are 9 ani copilul.

Corect nu mi se pare... Dar daca nu vroiam sa joace piticul il expediam cu un sut in cur si gata problema.Totusi nu trebuia sa te superi, e doar un joc.

| SoJustMeAndU a răspuns:

Nu trebuie sa te superi. Poate l-au ales pe ala micu' in timp ce tu alergai crezand ca nu mai vrei sa joci...

| Mαdαliηα a răspuns:

Care e intrebarea? xD

| xXteLOVEscXx a răspuns:

Deci asta e viata...Asa am si eu cativa prietenii falsi eu ii ajut cu ceva un proiect si el nu m-a ajutat desi asta ma suparat rau... Dar in cazul tau lasa-i pe ei sa faca primul pas sa vezi cum iasa daca nu nici nu nu-i mai fii prieten asa de bun.

| Chiperi_Iulian_1998 a răspuns:

Ba da ai familia happy

| sweeftw a răspuns:

La fotbal nu alegi dupa prietenii ci dupa calitate si daca te superi pentru un lucru atat de prostesc... oh go on

| xXteLOVEscXx a răspuns (pentru drakazor33):

Poate la ales ca este mic si na...

| WuDog a răspuns:

Stiu cum e sa ai prieteni d'astia ....eu am prieteni falsi... dar na asta e viata n-ai ce face

| BooBearForever a răspuns:

Inteleg sentimentu...sunt inconjurata numai de oamenii plini de fite

| extravaganT a răspuns:

Mda...ai grija ce limbaj folosesti ca ai putea fi banat drakzor...