Asta e viata, nu toate sunt roz.Eu de obicei cand joc fotbal cu prietenii nu conteaza cati sunt in echipe, conteaza sa jucam toti...
Stiu cum e sa ai prieteni d'astia ....eu am prieteni falsi... dar na asta e viata n-ai ce face
Pentru un lucru atat de minor te superi? Sincer cred ca nu ai nici buletin, dupa comportamentul tau.
Poate ala juca mai bine decat tine si de aia l-au ales.
Frate si sa te superi la anii astia din asa rahat? Hai sa fim seriosi... Daca eram in locul tau acceptam si luam o mica pauza sa ma odihnesc, iar dupa ce se termina repriza, intram eu... Daca piticania nu iesea, ii ardeam si un sut in cur
La fotbal nu alegi dupa prietenii ci dupa calitate si daca te superi pentru un lucru atat de prostesc...
Deci asta e viata...Asa am si eu cativa prietenii falsi eu ii ajut cu ceva un proiect si el nu m-a ajutat desi asta ma suparat rau... Dar in cazul tau lasa-i pe ei sa faca primul pas sa vezi cum iasa daca nu nici nu nu-i mai fii prieten asa de bun.
Lasal ma pe copil...Cand erai mic tu nu vroiai sa te joci fotbal cu cei mari? Hai sa fim seriosi totusi..are 9 ani copilul.
Nu trebuie sa te superi. Poate l-au ales pe ala micu' in timp ce tu alergai crezand ca nu mai vrei sa joci...
Corect nu mi se pare... Dar daca nu vroiam sa joace piticul il expediam cu un sut in cur si gata problema.Totusi nu trebuia sa te superi, e doar un joc.