| smileysmiley a întrebat:

Ce trucuri, smecherii, ceva mai deosebit decat esentialul la Samsung Corby? happy.
Astept cat mai multe optinii... vreau sa descopar mai multe chestii interesante despre orice din telefon big grin

4 răspunsuri:
| rvr a răspuns:

eu va recomand sa va luati nokia happy nu samsung happy cat despre corby happy foarte proasta marfabatting eyelashes o fi aratand el bine afara, dar nu si inauntru happy dupa parerea mea un telefon trebuie sa fie bun in interior happy eu zick un nokia eu mi-am spus parerea tu alegi sucees puphappy funda? plz plz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea sunt de acord cu ce zice rvr un telefon trebuie sa arate bine din toate punctele de vedere de geaba e bun la interior daca nu are si aspect exterior.cat despre corby e un telefon simpatic la exterior si modest la interior nu e cine stie ce de destept der e foarte bun.ma intreb ce telefon oi avea u (rvr)daca spui ca exteriorul nu e asa de important probabil asa: http://www.hotbuy4u.biz/FreeWebSite10/images/NOKIA-5190.jpg nu o arata el bine dar merge excelent si in plus e si NoKia asa cum iti place tie :)))

| AnonimulNostradamusificat a răspuns (pentru anonim_4396):

Anonim are dreptate...
Un telefon trebuie sa fie perfect si la fata si la spate,dar ma rog tu ce meserie ai...
Daca esti gunoier si gasesti un tomberon Nokia ii deschzi capacu si te uiti, iti place, normal nu ai mai vazut asta nici o data big grin

| AnonimulNostradamusificat a răspuns:

Anonim are dreptate!