| ÎnȚeLePTU1 a întrebat:

Cei documentati despre viata lui Tupac, am si eu o intrebare, a avut o viata foarte complicata ce-i drept nu lunga (25) de ani, credeti ca a fost impuscat din cauza Illuminati? Adica eu nu am nici o presupunere si nici nu cred ca ar exista asa ceva, cineva care are o baza a acestei chestiuni, ce crede despre uciderea sa? funda pentru cine cunoaste

6 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

M-am documentat si eu foarte mult pe tema asta. Tupac s-a sinucis el singur, nu illuminati l-au omorat pe el s-a sinucis deoarece vroia sa scape de ei ( illuminati )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de viata lui Tupac si de moartea lui, insa vreau sa-ti spun ca illuminatii exista.Ei stau in umbra si lucrurile „murdare„sa zic asa le fac altii chiar om de rand fiind.Ei stau in varful piramidei si au subordonati pana la baza piramidei, nu neaparat sangele lor albastru, ci niste marionete din omul de rand cu functii inalte, bancheri etc.

| MagicOneT a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate asta vor ei sa stim despre ei... Te-ai gandit la asta? Oricum cert este ca exista...

| MagicOneT a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu prea stiu mai nimic despre Tupac, dar poate vrei sa afli alte chestii despre Illuminati, uita-te la https://www.youtube.com/watch?v=qSpa7GOBEfE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MagicOneT):

Mersi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MagicOneT):

S=a stiut de mult timp de ei dr nu erau comunicatiile astea. Vor sa stim despre ei dar putin cate putin, stii ca orice in doza mare afecteaza ceva.

Întrebări similare