Exfolierea este necesara pentru ca indeparteaza pielea moarta de pe corp si nu mai risti sa te cojesti pe urma, dar nu prea e cazul la autobronzante.Si da ai dreptate, nu te bronzeaza imediat, iar cand incetezi sa te mai dai cu ea, iti ramane pete pe corp, adica nu se ia uniform.Stai ca iti caut trucuri sa pari mai bronzat_a si ti le dau.
Parerea mea este sa nu te dai cu autobronzant.De ce nu folosesti mai bine un accelerator de bronzare ca e vara acum si e mult mai frumos bronzul natural... daca te hotarasti, iti pot da niste sfaturi cum sa te bronzezi de durata si frumos.Eu una nu am fost multumita nici de autobronzantul de la nivea, nici avon si nici de cel de la dove.
Iti multumesc pentru sfat! Stiu ca e de preferat bronzul natural, dar pielea mea este foarte alba (pana acum n-am putut sa ajung nici la mare, nici macar la un bazin ca sa ma bronzez), insa maine este un eveniment important din viata mea, si ma gandeam sa ma dau cu produsul mentionat anterior - intrebarea mea este totusi daca este cazul sa incep din seara asta sa-l aplic (din cate am auzit, efectul nu este imediat). Apropo, este necesara exfolierea cu o crema, inainte de acest,, proces''?
Nu am gasit dar poti sa te uiti si sa iei seama la tutorialul asta http://www.perfecte.ro/......video.html
Vezi sa nu te patezi, sa-l aplici uniform.Cand e cald tare, transpiri si ti se scurge ca fardul, daca ai haine deschise la culoare o sa se vada.