| george9812 a întrebat:

E ziua unei fete si azi cand ne intalnim la scoala as vrea sa-i aduc un trandafir. Este bine ce gandesc? Sa-i cumpar alb sau rosu? Sa-i iau unul alb si unul rosu si sa-i dau pe amandoi?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Eu mai degrabă aș merge pe alb (dacă îți este doar prietenă), care simbolizează inocență, puritate, sinceritate, eleganță, tandrețe, delicatețe, liniște.

Pe când un trandafir roșu semnifică mai degrabă dragoste, pasiune, o dorință arzătoare. Nu știu dacă la tine este cazul.

Sau ai putea să-i iei un buchet din trandafiri roșii și albi (dar nu un număr par), care semnifică unire (poate în sens de "prietenie").

Dar orice i-ai lua, dacă va fi oferit din suflet, va fi în regulă și îi va face plăcere.

7 răspunsuri:
| W3R4 a răspuns:

Rosu,ca inspira dragoste si pasiune, si sigur va aprecia!winking

| Anonima264 a răspuns:

Nu conteaza culoarea trandafirului!
Conteaza sa fie din inima!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Niciodată să nu-i duci nimănui un nr par de flori (2, 4, 6, etc)., decât atunci când este vorba de o persoană decedată.
Un trandafir alb dacă împlinește vârsta de 18 ani, e o zi specială, o vârstă care marchează maturitatea ei d.p.d.v. legal, sau un trandafir roșu dacă împlinește orice altă vârstă.
Este un gest frumos, sunt sigură că va fi profund impresionată.
Baftă!

| Stefan1219 a răspuns:

Sa nu dai 2 in niciun caz doi patru etc se dau la mort cumpara 3happy

| criss94 a răspuns:

Nu cred ca poti sa-i duci 2 trandafiri happy
cred ca alegerea corecta ar fi cel rosu, deoarece este un simbol al dragosteiwinking

| george9812 explică (pentru NOname):

Ms pentru sfaturi...pana la urma i-am luat un buchet cu 5 trandafiri, 4 albi si in mijloc unul rosu si asta inainte de a citi raspunsurile de pe TPU laughing

NOname
| NOname a răspuns (pentru george9812):

Felicitări! Bună alegere...