| Nikolaus a întrebat:

Ideea e urmatoarea: o colega de clasa m-a invitat la ziua ei de nastere care-i maine. Ei, eu vreau sa ma duc. Maica-mea a zis sa nu fac prostii si taica-meu cu 'Obligatoriu te duci, neaparat!' laughing. Asta nu-i o problema.
Problema reala e ca nu 'prea' am mai fost la asemenea petreceri, doar la banchet (sunt la liceu) si nu prea stiu 'regulile' dupa care ar trebui sa ma ghidez. Adica de felul meu nu sunt de genul 'talk-a-lot' dar chiar vreau sa mai schimb lucrul asta si am citit si pe net ca e bine sa iesi din zona de comfort, sa incerci lucruri noi si pana la urma e distractie! Adica, nu-i cine stie ce. De dansat... ei bine, nu prea stiu sa dansez dar cred ca ma descurc? Ar trebui sa fac ceva in mod special sau sa dansez cum stiu eu pe-acolo? O sa fie vreo 20 de oameni (cand am auzit m-am gandit ca-s putini.), deci chiar nu stiu la ce sa ma astept.
Intrebarea se rezuma de fapt la 'Aveti niste sfaturi? Cei care sunt mari petrecareti, sfaturi, ceva?'. Cum ma bag in seama, sa cunosc oamenii noi, sa fac impresie buna (o sa fie vreo cativa din clasa cu mine si altii pe care nu-i stiu nici de un fel), sa DANSEZ (pentru ca NU vreau sa fiu in NICI un caz cel care sta ca fraierul pe margine si sa mai vina si colega care m-a invitat luandu-ma ea la dans) si in general sa iasa totul bine pentru mine si sa am fun?

Merci, sper ca nu primesc raspunsuri de 2 randuri sau copy-paste de pe net. happy

4 răspunsuri:
| Sonyme14 a răspuns:

Daca nu cunosti unii adolescenti de pe acolo si vrei sa-i cunosti primul lucru care ar trebui sa spui este ori o gluma ori ceva care sa-i impresioneze sau sa-i faca sa rada. La dans ti-as apune sa fi tu insati nu trebuie sa fi perfect tebuie sa fi original adica tu insati. Sper ca te-am ajutat nu stiu daca sunt bune sfaturile mele dar iti urez Succes!

| untu a răspuns:

Sa mergi insotit de o colega sau de un coleg care ai cea mai multa incredere sau poti sa fi insotit de cel mai bun preieten de la tau sau de cea mai buna prietene a ta!

| AdelinaDiac a răspuns:

Sfatul meu este sa fi tu insuti si sa te distrezi, nu trebuie sa-ti fie rusine, ca doar sunt colegii tai. Spune o gluma, baga-te in seama! Distreaza-te!

| ToKen a răspuns (pentru AdelinaDiac):

"Adica de felul meu nu sunt de genul 'talk-a-lot'" asta si "Fii tu insuti"... you HAD ONE JOB