O reinstalare a windows-ului ar fi benefica pentru PC.Nu uita sa formatezi toate partitiile
Cred ca nu poti deschide doar cu "Run administrator" deoarece iti este virucat calculatorul.Copiazati datele mai importante de pe calculator si repune windos-ul formatand toate partitiile.
Incearca sa bagi un windows nou, formateaza toate fisierale, apoi pune cele mai impotrante fisiere pe un cd.Bafta.
Intai de toate dai un search pe google asta e primul lucru care il faci apoi intrebi pe TPU dar lasa pentru tine dau eu un search pe google si nu i asculta pe tipii astia eu am windowsu de 5 ani si nu am probleme am avut Trojani Worm toate chetiile posibile pe PC poate fi reparat...
Bun zi-mi ce windows ai ca sa stiu ce sa iti zic
O te rog sa ma scuzi mi-am amintit ca eroarea asta am mai vazut-o la un prieen ai fisiere corupte
REzolvare : REinstall Windows
Citeste asta : http://en.kioskea.net/faq/1591-exe-is-not-a-valid-win32-application
Imi puteti spune dace este vreo diferenta mare de instalare la windows 7 si cel xp? ca cel xp l-am mai instalat dar 7 inca nu am incercat
Ii foare simplu daca l-ai instala a doua oara.Chestia aia cu Formatarea ii cea mai grea (foarte usoara) dar in rest ii foarte usor.