| Alex962 a întrebat:

Salut..Imi poate spune cineva o scuza (pe maine trebuie sa prezint portofoliul la romana,si nu il am facut,si nici timp nu mai am.). Va rog...Cer seriozitate in raspunsuri.(Nu gen:,, m-a durut fix undeva de portofoliu".)
Macar sa ma lese sa-l fac pentru alta data sau daca nu sa am o scuza prezentabila.

6 răspunsuri:
| Santo2190 a răspuns:

In loc sa postezi aici trebuia sa te apuci de portofoliu, pai sincer chiar te-a durut daca nu il ai facut deja..vezi si tu mergi cu o ciocolata cu flori si spune-i ca nu ai avut timp ca ai fost plecat la tara ca n-ai avut timp baga si tu ceva

| vafurferudinfatablocului2007 a răspuns:

Imi pare rau doamna profesoara dar eu am considerat ca terminarea acestui portofoliu a fost in zadar deoarece oricum, odata si odata, o sa murim cu totii si am considerat ca viata e prea scurta pentru a termina proiectul la materia dumneavoastra. Va multumesc, fara 2 va roog.

| FaraNume00 a răspuns:

Ii spui ca a trebuit sa mergi cu bunica la spital, etc găsești tu fi inventiva.

| darrio2007 a răspuns:

Cred ca ai avut timp destul sa-l faci. Din pacate, pentru tine, singurul raspuns pe care ti-l pot da, este cel pe care nu il vrei. Nu cred sa te inteleaga cel sau cea careia ii vei prezenta scuze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chair daca este tarziu, ar fi trebuit sa te apucide atunci de el, chiar daca stateai mai mult noaptea merita. Chiar daca nu il terminai, mai bine ii spuneai ca nu ai avut timp si ca il termini pentru data viitoare decat sa inventezi o scuze pe care nu o va crede si o infuria mai mult.