| AlexanderAlex1 a întrebat:

Salut, ma chema in casa de la ora 7 si am 17 ani jumate, ce sa fac? sad

Răspuns Câştigător
| Ana765 a răspuns:

Daca spui ca mama ta e plecata, iar atunci cand e in tara te lasa, înseamnă ca face asta doar ca sa te protejeze pentru ca stie ca nu e langa tine sa iti ofere toate sfaturile de care ai nevoie pentru a face anumite lucruri. Nu trebuie sa o condamni pentru ca a plecat pentru a ti fi tie mai bine. Stii cum e."fiecare " are traumele lui in viata. Sincer, tu trebuie sa inveti(asta e principalul obiectiv pe care il avem pana terminam liceul/facultatea ). Nu e prea important daca stai la varsta asta pana seara târziu afara. Nu te ridica asta in viata happy. Ce vreau sa spun e ca poti sa traiesti si fara asta laughing.

9 răspunsuri:
| cristinel375 a răspuns:

Mai astepti un an happy

| DovleacTurbat a răspuns:

Stiu cum e laughing. Mai rabda putin, termina liceul si du-te la munca sau facultate si ai scapat.

| AlexanderAlex1 explică (pentru DovleacTurbat):

Asta astept si eu happy

| jon987654321 a răspuns:

Ce poti face, cand te cheama nu te mai duci, te duci la 9, 10, 11

| Adry05 a răspuns:

MAma ce viata. laughing
Ce sa faci, cum s-a zis, mai astepti un an si pana atunci termini serialele, filmele si cartile. laughing
Si eventual te concentrezi si pe invatat sa fii sigur ca pleci.

| AlexanderAlex1 explică (pentru Adry05):

Faza e ca mama e plecata la munca in alta tara, cand e ea acasa ma lasa sa stau pana la 11-12, dar cand nu e... intru la 7 laughing

| Adry05 a răspuns (pentru AlexanderAlex1):

Pai si ea de unde stie cand nu e acasa cat stai?
Intr-un fel o inteleg, vrea sa fie sigura ca stie de tine si daca e acasa poate sa actioneze imediat.

| CrazyGirll a răspuns:

Cred că cea mai bună modalitate ar să săe comunici ceea ce vrei. Spune-le, pur și simplu, că ai nevoie de mai mult timp liber, petrecut în afara casei, împreună cu persoane de vârsta ta.Probabil că vor înțelege, așa le arăți că ai încredere în ei, poate se vor topi big grin Serios vorbind, ești deja mare, ar trebui ca părinții tăi să înțeleagă asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-le ca ai dreptu' sa stai pan' la 7 ca nu te mananca nimeni happy