Probabil esti un alt frustrat care l-a parasit iubita pentru altu mai bun ca tine, si et oftici.
Eu zic sa stai in banca ta daca nu stii sa dai sfatul.
In ziua de azi gasesti foarte putini indragostiti cu adevarat.
Lasa l in pace sa iubeasca, fie la distanta fie fizic. Distanta e doar un test!
Perechea nu ti`o gasesti nici la 18 ani.
Mai ai mult de munca pana sa aflii ce e iubirea. Vezi ai grija cu acel cuvant 'te iubesc' pentru ca nu e chiar asa simplu pe cat pare.
Ai sanse la ea, de ce nu? O placi, ea te place. Sunt cam 275 de km dela tine la ea. Momentan tot ce pot spune e sa fiti iubiti online apoi cu timpul o sa va intalniti..mergi tu la ea apoi ea la tine si tot asa pana cand vedeti voice se va intampla .
Trebuie sa strangi bani si sa ai putere de convingere sa iti convingi parintii sa te lase sa mergi la ea, sau mergeti in vacanta cu totii si tu te intalnesti cu ea.
Bafta pustiu:*
Pai poti sa fi cu ea, dar peste un timp poate o sa se sature de tine, o sa zica ca deja o plictisesti si uite asa te poate parasi sau invers... mai este si inca o problema ca sunteti la distanta mare si nu poti sa stii tu cu cine umbla ea... faci ce vrei doar ti-am zis funda?
O fata caruia ii place de un baiat si il iubeste nu o sa fie plictisita de acel baiat niciodata.Si dc crezi ca vreau sa fiu cu ea? ca sa am de cine sa ma despart? cum sa ma plictisesc de o fata de care imi place foarte tare si o iubesc? Tu vrei sa spui ca stau cu ea doar ca sa am iubita?
Nu primesti funda.
Am gresit! Braila e aproape! ea e din Iasi! 450 km + Cand am auzit m-am dus afara si mi-au dat lacrimile. Dar Am spus Ba da! Se poate! pot sa ma duc la ea! chiar daca va trebuii sa merg cu trenu` sau cu avionu' tot am sa ajung la ea, intr-o zii...acea zii va fi cea mai frumoasa zii din viata mea. Braila e aproape! Iasi e foarte departe! dar dragostea mea fata de ea. e imensa, nimeni nu mai e ca ea, numai ea ma intelege, dupa ce o sa imi iau masina, o sa ii fac o vizita... peste 2-3 ani.
(((Te iubesc Sarah!)))
Bine, treaba ta... asa este toata lumea dar daca e sa fi cu ea o sa fi cu ea toata veata... o sa vezi u mai incolo