Poti invata pentru maine, teme, sau poti viziona un film, poti merge la fotbal sau la un suc cu prietenii, poti desena/picta. poti cauta jocuri pe calculator. poti asculta muzica. poti merge la un film. poti face multe chestii.
Uita-te pe YouTube la desenele mai vechi ( Copii de la 402, Viata cu Loue etc.)
Fa exercitii fizice sa iti mai faci muschi .
Plimba-te cu bicicleta.
Cam asta fac cand is plictisit
Poti sa faci multe precum :dans,sa asculti muzica sa te joci,sa te plimbi cu picicleta,sa vezi ceva la tv,sa vorbesti la telefon cu cineva,sa scrii,sa compui poezii,texte, sa inveti, sa dormi, sa desenezi, sa citesti. Este doar parerea mea!
Eu mananc un cozonac si citesc ce zici tu.Ce ar fi sa mananci si tu unul? Pofta buna! hahaahhH' Incearca sa te imprietenesti cu familia ta.Fa sport;!
Uite-te aici http://ragete.com/.
Sau joaca The sims social de pe facebook.Asculta muzica, cheama un prieten sau o prietena.
Nu este vina mea ca tie nu-ti convine. doar am vrut sa te ajut. bine? inteleg ca ai vacanta ca cei de la gradinita azi au ternminat. ok pasi succes la plictiseala. macar imi dai funda?
Buna..acesta este un copy-paste de la un raspuns dat mai demult: pai:deseneaza, canta, danseaza, invata dansuri, scrie o carte, compune cantece/poezii/povesti, fa origami, fa quilling, fa machete, fa sudoku/rebus/integrame, joaca jocuri gen:3D Logic si Zuma,joaca ce jocuri iti plac,fa teste de personalitate,uite-te pe TPU,iesi afara(afara poti sa joci ping-pong,sa teplimbi cu rolele,sa alergi putin prin parc,sa stai pe o patura cu amicii tai si sa va jucati carti sau badminton sau volei daca ai minge de volei),fa-ti un blog,fa un film,modifica poze,cauta poze ca wallpaper,fa curat in calculator,fa curat in camera,joaca-te cu animalutul tau(daca ai),citeste, mergi la shopping, gateste, picteaza, fa-ti un jurnal, cauta-ti un hobby, colectioneaza lucruri, invata cuvinte noi in engleza, franceza sau ce limba iti place tie, imbogateste-ti vocabularul, viziteaza muzee, mergi la bunici, perfectioneaza-te intr-un anumit domeniu.Numai bine.
Amu eu nu stiu ce varsta ai. Io am 14 ani si ma uit la ele ca imi aduc aminte de copilarie
anonim_4396 întreabă: