Pai da te uiti la price normal. Si mortgage value e atunci cand intorci casa. de ex: cand nu mai ai bani sau mai ai nevoie de bani intorci casa, te uiti cat iti da daca o intorci ( la mortgage value iti arata cat iti da ) si gata. O sa ramana tot a ta dar daca o sa cada cineva pe ea nu o sa plateasca nimic. Si daca vrei sa o intorci iar la normal dai cat ti-a dat la mortgage value parca sau nu stiu. la asta am uitat. Advance token to nerest utility adica du-te la cea mai apropiata utilitate "water works" sau "electric company" si o cumperi daca vrei. Si advance token to nearest railroad and pay owner adica du-te la cea mai apropiata gara si cumpar-o. Si daca stai cam prost cu engleza ia-ti europolis e la fel da e in romana sau un monopoly in romana. Bafta! Sper ca te-am ajutat!
Uite aici regulamentul de joc in romana
http://gabyxcs.topicboard.net/t264-reguli-oficiale-monopoly
Bafta!
Price= pretul spatiului, mortgage value=ipoteca, water works si electric company sunt niste utilitati publice pe care le cumperi si normal, nu poti construi case acolo, advance token to nearest utility"= trebuie sa te duci la cea mai apropiata utilitate din cele doua de mai sus, "advance token to nearest railroad."= trebuie sa te duci la cea mai apropiata statie de tren si sa platesti cui ii apartine. Sper ca am fost de ajutor.
AngelAnime11 întreabă: