| 44TheSinner44 a întrebat:

Sambata viitoare voi merge la mare. Nu am inotat niciodata. Voi face fata sa inot in apa? E greu sa inoti? As vreau un tutorial in romana, video daca se poate. happy

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Stii, ca sa intri si ca sa stai in mare nu trebuie neaparat sa stii sa inoti. Cred ca mai bine de jumatate din cei de pe plaja nu stiu sa inoate, dar gasesc alte activitati pe care le pot face acolo. Daca vrei sa inveti, atunci sa apelezi la un tutorial este cea mai proasta idee. Nu e decat teorie acolo. Legat de raspunsul anterior, nu sunt absolut deloc de acord. In mare este muult mai usor de invatat datorita salinitatii care te ajuta sa plutesti decat in bazine, stranduri, lacuri sau rauri. Valurile si curentii nu sunt periculosi daca nu te avanti in larg. Eu stau pe litoral, evident ca stiu sa inot si consider ca sfaturile mele te pot ajuta. Eu am invatat pe la 10 ani cred. Am vazut cum inota tatal meu si am incercat si eu sa fac ca el. Evident ca prima data ma scufundam, nu reuseam sa inaintez nici macar cativa metri, insa tot incercand si incercand sa ma mentin la suprafata si sa dau din maini, am prins miscarea. Acum, la 10 ani distanta, eu zic ca ma descurc foarte bine. Du-te la mare si incearca sa inoti precum vezi la altii. Nu-ti va iesi din prima, insa dupa o anumita perioada vei invata.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum sa faci fata sa inoti daca nu stii cum.

Si nu poti invata sa inoti dupa tutoriale de pe net.

Ps... incearca totusi sa nu inveti la mare, e priculos si mult mai greu din cauza valurilor si curentilor

| DevilNight01 a răspuns:

Treaba e ca nu inveti sa inoti asa doar uitandu-te la un video trebuie sa incerci tu singur ca sa poti oricum o sa ai ai pe parinti tai pentru ajutor si o data ce ai prins technica nu o sa o mai uiti

| OnuOnulică a răspuns:

Nu e nevoie neapărat să intri în apă mare, pentru început stai la apă mică. Vezi aici tutorial în care te învață cum să înoți: www.youtube.com/watch?v=GxlFhK817R8

| FaraNume77 a răspuns:

Nu ai cum sa inveti intr-o saptamana sa inoti. Si parerea mea este ca mai bine stai la apa mica la inceput sa nu patesti vreo ceva.

| 44TheSinner44 explică (pentru FaraNume77):

Aici, cam ai dreptate.winking

| l0renna93 a răspuns:

Eu am fost la piscina de 3 ori pana acum (adancimea de 1.4m) si inca nu stiu sa inot. E mult mai greu decat pare asa ca te sfatuiesc sa nu te aventurezi, mai bine sa fii precaut decat sa regreti dupa. Am fost la mare acum cativa ani si desi nu m-am dus departe de mal, valurile m-au tras spre larg si era sa ma inec de 3 ori. Ai grija te rog si cu prima ocazie ia cursuri de inot, sunt ff utile.

| FaraNume77 a răspuns:

Normal ca daca ai fost de doar 3 ori nu ai invatat nimic. Dureaza cateva pana inveti iar la inceput tot nu e bine sa te duci mult in larg. E periculos daca te duci la apa mare fara sa stii sa inoti.