Pai poti sa faci un pact cu ea, cum ar fi: vacanta asta va merge unde vrei tu si ii promitzi ca se va distra nu va regreta, iar vacanta viitoare va merge unde vrea ea... cam asta te-as sfatui sa faci...nu sunt sigura daca va merge, depinde nu stiu daca este ingafnata sau nu (fara suparare, altfel nu stiu sa ma exprim)
Spune-i ca Paris e un loc mult mai frumos, mai mare, sunt multe magazine, o gramada de locuri de vizitat, oricine si-ar dori sa mearga acolo si ca nu ai vrea sa pierzi ocazia.
Explica-i ca alta data poate n-o sa mai aiba ocazia sa iese din tara...iar in paris si in general in franta sunt mai multe obiective turistice decat la tara. in plus la tara ai stat 2-3 zile si te-ai plictisit...iar in leg cu marea e la fel.stai vreo doua zile si t plictisesti mai ales daca e in tara la noi
Depinde cati ani are sora ta... daca este mica. poate intelege ca la paris este mai frumos pentru ca oamenii vorbesc alta limba, o sa mergeti cu masina mult timp...o sa va distrati.si daca mergeti cu avionul,zi-i ca sus acolo este frumos,vezi norii, deasupra vezi negru(din propria experienta, eu am vazut negru)si ca o sa vezi oamenii ca niste furnici. daca ii mai vezi.si daca e mai mare, zi-i ca vara asta mergeti la paris.doar nu stati toata vara si apoi mergeti la tara, si vara viitoare numai la tara. funda?
Crede-ma stau la tara si nu e deloc plictisitor.Eu nu as pleca pentru nimic in lume.
Yurisa întreabă: