Se pastreaza modelul comunist...si eu am la apart. baie de 1m patrat...numai cat sa intri sa te speli pe maini si atat
Depinde acum, eu am fost in case in care o baie era cat sufrageria mea, deci idiotesti de mari. in mica masura clientu poate intervenii si modifica dimensiunile la ceva din priect. La fel de bine, ai reconstrui baia dupa ce casa e terminata
Da, de fapt cred ca oamenii nici nu platesc arhitect probabil doar 2-3 mii pentru stamplia pe proiect si gata. proiect facut de ei, si la cat de inteligent e romanul de rand imi imaginez oricum astept si pararea unui arhitect daca o fi pe aici careva, in opinia mea costul mai mic nu justifica porcariile de bai vazute la anunturile cu case de vanzare
Buna. Asta depinde de multe chestii, de buget, de preferinte, etc. Atunci cand se construieste o casa, prima idee este sa beneficieze la maxim de spatiul respectiv. Poate unii prefera o baie micuta, practica, cu strictul necesar si sa faca spre exemplu o bucatarie mai spatioasa, totul sa fie practic si pe gustul lor. Iar la apartamente, e ceva fix in functie de bloc/cladire. Un apartament intr-o zona rezidentiala/scumpa probabil vei gasi si bai spatioase, pe masura pretului. Stai linistit, tu daca vrei sa-ti construiesti o casa, esti liber sa-ti imparti spatiul dupa bunul plac, nu te obliga nimeni sa-ti faci baile mici. Iar ahitectii sa stii ca dau sfaturi clientilor, le explica procedura, etc, insa intr-un final, clientul alege ceea ce doreste, "arhitectii nu fac compromisuri din cauza clientilor", nu ar avea cum, clientul decide pe proprii sai bani.
Nici nu iti imaginezi cate economii si cat rabat de la calitate se face la constructiile noi. la urma urmei in afara de o cada si un wc nu prea mai ai nevoie de altceva intro baie