Salut si bine ai venit pe site
aici nu stam pentru a castiga puncte, ci pentru a acorda ajutor . parerea mea
si vezi ca in stanga ai " logat ca RoZz & MoOv"imediat mai jos cu portacaliu este " vizualizare profil " dai click acolo si iti apare profilul tau , ->la profilul tau ai scris pe prtocaliu " PUNCTAJ" dai click pe punctaj si iti apare punctajul tau
punctajul il primesti pe raspunsuri, pe voturile ( folositor, inteligent ) care le primesti si pe voturile care le acorzi
Salut si bine ai venit pe site
aici nu stam pentru a castiga puncte , ci pentru a acorda ajutor .parerea mea
si vezi ca in stanga ai " logat ca RoZz & MoOv"imediat mai jos cu portacaliu este " vizualizare profil " dai click acolo si iti apare profilul tau , ->la profilul tau ai scris pe prtocaliu " PUNCTAJ" dai click pe punctaj si iti apare punctajul tau
punctajul il primesti pe raspunsuri , pe voturile ( folositor , inteligent ) care le primesti si pe voturile care le acorzi
Bineinteles ca nu am intrat pentru puncte Am facut contul pentru a ajuta si, la randul meu sa fiu ajutata! Daca aveti parerea ca am intrat ca sa acumulez puncte, foarte rau! Multumesc de ajutor!
Daca ai intrat pe forum ca sa faci puncte e trist...noi ne ajutam unii pe altii(experienta)...Ca sa-ti raspund la intrebare.ca sa primesti puncte trebuie ca sa raspunzi la intrebari.
Peace