Acele entitati pot ocupa (una sau mai multe) trupul tau, care este ca un recipient gol in momentul in care se produce separarea sufletului tau de trup. Iar sufletul tau, cand va vrea sa revina in trup, va avea de luptat cu acele entitati care nu vor vrea sa paraseasca trupul tau. Fie reusesti sa le invingi si sa le zbori de-acolo, fie vei trai alaturi de ele (si va fi inghesuiala mare), fie vei ramane pe alaturi, intr-o lume pe care nu o cunosti, in care nu stii ce ai de facut, in care nu stii cum sa te integrezi si nici cum sa scapi.Deci, din trei posibilitati, doua sunt nefavorabile tie. Tu ai un mentor sau faci chestia asta de capul tau?
Fac asta singur, fără ajutor. Oricum, m-al putea ajuta să port o cruce la gât sau să spun o rugăciune înainte de a încerca, și aș vrea să știu ce este ghidul spiritual. Apropo cunoști tu pe cineva care m-al putea ajuta?
Nu, nu cunosc. Te sfatuiesc doar sa nu te arunci cu capul inainte crezandu-te puternic. Nu esti.
Tu ai experimentat vreodată această "aventură". Sau știai deja riscurile și nu ai încercat? Apropo, tot aș vrea să știu câte ceva despre ghidul spiritual, dacă nu de superi îmi spui și mie? Derog sunt foarte curios.
Își mulțumesc din suflet pentru toate răspunsurile date de tine!
dilaihnfui întreabă:
anonim_4396 întreabă: