Din punctul meu de vedere o camase cu tricou este oribil dar se poarta. Eu port doar cu maiou dar sunt mai in varsta. Oricum, rosu cu gri, never! Cand vrei sa asortezi rosu este mai usor sa potrivesti tot nuante de rosu, dar mai inchise, precum caramiziu. Rosu are ca si culori similare violet si portocaliu, prin urmare poti asorta rosu cu nuante ale acestor culori, dar care sa nu fie prea inchise sau prea deschise. Culoarea complimentara pentru rosu este verde, le poti asorta atat timp cat alegi nuante mai atenuate, nu intense, altfel vei scoate in evidenta cele doua culori intr-un mod inestetic. Fereste-te sa asortezi rosu cu albastru si galben, acestea pot fi asortate numai cand nuantele de albastru sunt indreptate spre violet iar nuantele de galben spre portocaliu.
Aici depinde si ce nuante de culori are...dar iti inteleg opinia
Multumesc si eu pentru apreciere! Sunt batran si de aia imi place sa dau sfaturi. Am uitat sa precizez ca un tricou alb se potriveste perfect cu orice fel de camasa.
Multumesc! Probabil ca esti mai tanar. Voi tinerii aveti mai mult curaj in atitudini. Si eu iti respect parerea ta dar am spus sincer: n-as imbraca cu gri. Poate ca am imbatranit prea mult. Acum peste 40 ani nu stiu daca nu as fi reactionat la fel ca tine! Sa fii iubit!
Davyduchiha2001 întreabă: