| ShifToKeY a întrebat:

am si eu nevoie de un program de spionat care ii pot controla si pc adica programu sa fie in modul aceasta ii bag ip de la pc si pot intra la victima in calculator multumesc repede va rog dau funda

8 răspunsuri:
| OneGentleman a răspuns:

Ca sa poti avea un asemenea program trebuie ca persoana respectiva ca accepte fisierul apoi sa se instaleze!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu tot ce vezi prin filme e adevarat happy

| Wehrmacht a răspuns:

Ca sa faci o chestie ca asta ai nevoie de un program alcatuit din 2 parti: una sa fie in PC-ul victimei si una in PC-ul tau, care sa comunice intre ele cu ajutorul internetului.
Exista programe ca cel descris de tine dar nu sunt pentru spionat deoarece este nevoie de o persoana la PC-ul celalalt ca sa dea accept si il avertizeaza ca este activ acel program.Si totusi cred ca este doar pentru a vizualiza nu si pentru a controla.
Nu stiu daca exista un astfel de program dar, cu multa munca poate fi facut unul care sa iti permita sa controlezi si sa spionezi calculatorul cuiva.
Daca s-ar face unul ar putea fi introdus prin PC-ul victimei prin 2 modalitati:

-Daca esti prieten cu victima ai avea o sansa sa il introduci cand te duci pe la ea acasa
-hacking.

Un program ar fi varianta mai usoara si greu de creat pentru a face asta. Poti sa furi dintr-un PC sau sa stergi date fara a avea nevoie de un program.
Majoritatea spun ca nu ai cum dar nu este adevarat.Singura problema este ca trebuie sa stii ce faci si cum sa o faci altfel nu poti sa o faci sau o faci si ajungi la inchisoare daca esti prins.

| ShifToKeY explică (pentru suntserios):

Ba da eu am avut si l-am pierdut

| ShifToKeY explică (pentru Wehrmacht):

Da dinacela vreau

Nu am treaba eu cu inchisoare ca nu am sanse sa ajung acolo eu vreau dinacela care ii pot controla sau vizualiza pc-ul

| Wehrmacht a răspuns (pentru ShifToKeY):

Daca vrei sa controlezi si sa spionezi are treaba cu inchisoarea daca esti prins.
Daca vrei ca acest program sa nu ceara aprobarea de a spiona acel calculator cauta pe piata neagra.
Poti sa gasesti programe ca TeamViewer dar nu o sa le poti folosi in scopuri "rele"."Victima" o sa stie ca ii vezi PC-ul.

Am gasit denacela exact cum am vrrut eu su cu incisoarea nu-mi fac eu griji am facut asta de 1000000000000 asa ca te rog