| MaryBăă a întrebat:

am si eu o mic problema sad Vreau sa-mi iau hamsteri dar, am o colega care are Porci de Guinea...dar mama zice ca nu vrea mizerie in casa... Care este mai dragut? Si ce ar trebui sa fac sa nu mai imi zica mama asta? happy

( Fundita

Răspuns Câştigător
| reeebook a răspuns:

Spune-i ca doar in cusca poate face mizerie si cusca nu e cat o camera sa faca mizerie mare....trebuie curatata cusca unde il tii(poti sa-i dai drumu cand nu e ea acasa laughing ) si acu depinde care iti plac tie...bafta

12 răspunsuri:
| LittleButterfly a răspuns:

Am avut si eu doi porcusori de Guineea si sunt de parere ca sunt mai draguti pentru ca sunt mai mari, traiesc in jur de 8-9 ani, spre deosebire de hamsteri care traiesc 1-2 ani si sunt mai pufosi love struck Asta depinde daca iti vei lua cu par lins si lung sau cu par scurt si ridicat in toate directiile laughing In legatura cu mizeria din casa, o poti informa pe mama ta ca exista custi speciale pentru ei in care nu se pune rumegus, ci un fel de covoras care se schimba o data la cateva zile. Poate asa o vei convinge mai usor happy

| AvalohAlyn a răspuns:

In situatia ta ma aflu si eu insa eu m-am hotarat sa imi iau hamster, porcusorii nu sunt pe placul parintilor si mai ales necesita o cusca mult mai mare si o ingrjire mai speciala si este recomandat sa fie pereche pe cand hamsterii se simt mai bine singuri din cate m-am informat.Asa ca imi voi lua peste cateva zile un hamster pitic foarte dulce.
Eu zic sa accepti sa iti iei hamsterul si mai ales sa te documentezi despre ei, eu zic ca mai bine hamster decat nimic.Incearca sa-ti iei hamster pitic, ramane mic si e foarte foarte dulce.E doar o recomandare.
Numai bine

| Teodor_Lazar_1999 a răspuns:

Hamster

| MaryBăă explică (pentru AvalohAlyn):

Ok....ms

| MaryBăă explică (pentru Teodor_Lazar_1999):

Bine...

| MaryBăă explică (pentru LittleButterfly):

Nu stiu...imi este greu sa iau o decizie finala :*

| MaryBăă explică (pentru reeebook):

Tie iti dau fundita :*

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Porcusorii de Guineea(de preferabil o fata, doua fete sau baiat cu fata), te ajut la tot ce iti trebuie despre ei

| DNSK a răspuns:

Si eu am avut porci. porc de fapt. l-am tinut intr-o cusca, i-as schimbat des talasul, i-am dat sa manance non stop si s-au jucat toti cu el. nu face mizerie peste tot, nu e catel sau pisica. el face acolo pe locul lui.

la hamsteri schimbi talasul mai rar, ca sunt mai mici si nu fac asa multa mizerie, dar orice ti-ai lua, trebuie ingrijit. si lasat sa se plimbe 1-2 ore in afara custii

| MaryBăă explică (pentru DNSK):

Ms de sfat happy

| DNSK a răspuns (pentru MaryBăă):

Oricand

| Teodor_Lazar_1999 a răspuns:

Te iei in gura cu ea cea mai buna solutie