| RebecaTheNinjaGirl a întrebat:

Salut TPU! Asta este pentru toti cei carora le place Halloween-ul! Eu il ador!
Anul asta vreau sa fac un fel de petrecere cu cativa colegi de-ai mei (3-5) la mine si chiar daca pica sambata eu voi organiza vineri pentru a veni toti direct de la scoala.
Ii voi ruga sa-si aduca costume si cativa bani pentru. a ne face "provizii" (chipsuri, pufuleti etc.).
Ma gandeam sa fac sandwichuri din alea foarte mici cu zacusta, icre etc. pe care le mananci cu scobitoarea si sa cumpar popcorn pentru un film de groaza.
La sucuri ma gandeam la limonada, iar la decoratiuni am 2 paianjeni din plastic, o tarantula, 2 lilieci de 5 cm., o mana care se misca singura, scheleti care se lipesc de pereti si sunt fosforescenti si felinare dovleci. La activitati am Twist si ma gandeam sa speriem lumea pe strada cu costumele noastre.

Intrebarile mele sunt:
-Ce gustari sa cumpar?
-Cu ce sa fac sandwich-urile?
-Cum sa decorez?
-Ce film de groaza sa vedem (unul cu jumpscaruri, nu ca SAW ---filmul ala m-a terorizat happy )?
-Ce melodii de Halloween sau sunete infricosatoare sa pun pe fundal (linkuri)?

FUNDA=idei bune

Răspuns Câştigător
| AC4S4 a răspuns:

Salut!

- Ai putea cumpara ceva pungi de chipsuri (5-6 pungi mari), si niste ciocolata. Pur si simplu iei 3-4 tablete de ciocolata si le sfermi intr-un bol si-si ia toata lumeahappy.
- Margarina, sunca, rosii taiate mai mic (faci cateva si cu ardei rosu), si cascaval razait.

-Eu zic ca poti sa iei cateva lumanari, sa le pui pe o farfurie lata(nu inalta), aprinzi lumanarile si le pui prin casahappy. Sa fi responsabila, sa nu cada ceara pe mobila sau sa nu ia foc perdeaua...
- Daca va place horror-actiune, recomand The Purge 1, 2 (Este o noapte in care toate crimele sunt legale-8 ore). Daca va plac chestiile psihologige-horror, recomand Insidious 1, 2, 3 (Cu fantome si spirite si tot felul). Sa nu te uiti la 2, 3 prima data, uita-te la 1 ca sa intelegi.

-La melodii, nu trebuie sa fie ceva de halloween, doar ceva ce va placehappy. Poti sa ai un laptop/calculator si fiecare sa-si puna muzica care-i place lui.

1 răspuns:
| RebecaTheNinjaGirl explică (pentru AC4S4):

Ms mult! La chestia cu lumanarile ma gandisem, dar la cea cu ciocolata nu. Meriti o funda imensa :*