Uite aici: http://www.gamesfront.net/cele-mai-bune-cfg-uri-counter-strike-1-6 .
Mai jos ai un link, apesi pe el, te duce pe o alta pagina, apesi din nou pe acelasi link si ti se downloadeaza cele mai bune 15 CFG-uri pentru CS, +un skin pentru AWP, sa ai tinta ca la arma normala.
Lol fratilor.Omul vrea config de SURF! Voi ii dati niste configuri simple de cs normal? Doamne...cred ca nici nu ati citit toata intrebarea.Doar ca asta vrea un cofing gataaa sa caut pe net niste configuri sa-mi dea asta fundaCe sa zic...
Frate nu prea exista configuri de surf.Dar daca vrei sa faci mai bine surf iti dau un sfat.Intra pe boti.Alege mapa care vrei tu, scrie in consola sv_airaccelerate 100 pentru a nu cadea de pe plansa(as se intampla cand joci la new game)si sv_gravity 800. Daca e sa pici in jail scrii sv_gravity cat mai mic si dupa iar 800.Si te antrenezi cat poti de mult.Eu joc surf mod de aproximativ 6 luni si la inceputBa ca era surf_9_primavera ma oboseam sa ma urc pe scara aia si ma omora unu cu awpDar m-am antrenat la new game si acum rup primavera.Am un bhop criminalDa bine nu jucam numai pe primavera.Mai mult jucam pe surf_cybol, surf_ski_2 si surf_darck.Astea sunt cele mai faine mape de surf dupa parerea mea.
Inca cateva setari pentru consola:
fps_max "350"
fps_modem "121"
developer 1
net_graph 3
Depinde si de "puterea" pc-ului tau/laptop ca sa zic asa.Mult noroc! Si ma bucur ca joci surf, e cel mai captivant mod de cs
Uite asta edte id-ul meu de mess : haos_yyo.Da-mi add si un buzz si iti dau un cfg de surf configurat chiar de mine, este foarte bun
RobyRobert98 întreabă:
MrSpooky întreabă: