Ba se pune problema si de auto-aparare daca il tintesti mai jos...dar oricum incearca sa-l eviti sau i-ati dupa tine spray din acela pentru orbire sau din ala cu electro-socuri.Bafta frate!
Încearcă sa stai de vorba cu el înainte sa te bata si explica-i pe îndelete povestea cu lux de amănunte si spune-i ca nu este vina ta ca a ajuns mingea in curtea oamenilor si încearcă sa dai mana cu el si sa va cadeti la pace si ofera-i o doza de PEPSI!
Asa cum a zis samariteanul, poti sa iti iei un spray pentru orbine, avand voie sa il ai la tine pentru auto-aparare, neavand voie sa intri cu el in scoli, licee, banca si locuri inchise in care se afla multa lume, tu avand obligatia sa il lasi la paznic / portar sau la cine mai este pe acolo de serviciu.
Repet, am 13 ani. Cum ar trebui sa fac rost de asa ceva? Al 2 lea prieten al meu are tot 13 si al 3lea face 13 curand
Pai,iti zic sa il eviti si sa iti bati joc de el in caz de ceva.Gen: s-a enarvat baiatul?, of of s-a suparat baiatul? . Sper ca te-am ajutat.
Sa imi bat joc de el, sau sa evit sa imi bat joc de el? Mi-e ca daca imi bat joc de el imi iau mai mult de o singura bataie.
Tatu_Sabina_1995 întreabă: