anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am o intrebare legata de Siguranta/Protectie.

Eram acum 2-3 zile in terenul de tennis de picior de la scoala, si am avut o,, altercatie" cu un baiat..Hai sa-i spunem Mircea.

Deci, mingea (scolii) s-a dus pe terenul lor de football si Mircea a sutat mingea undeva peste gard, in curtea unor oameni.

Noi am mers la profesorul de sport care e in acelasi timp si director-adjunct, si i-am spus.

El le-a cerut mingea celor de pe terenul de football si l-a trimis dupa minge.

A zis sa ne pregatim ca vine sa ne dea cate un capac. Omu e masiv, are vreo 17-18 ani(repetent)

E,, periculosul scolii", si nu a mai venit sa dea in noi, dar azi, ne-am intalnit cu el din intamplare, avea ceva distanta.A fluierat la noi, si dupa 10 secunde a inceput sa fuga spre noi.

Prietenii mei ( 2 dintre cei cu care am fost atunci pe teren) au inceput sa fuga ca ratatii, eu nu puteam sa raman in spate, sa stau ca prostul, am fugit si eu.

Acum treaba e ca imi e frica ca imi iau bataie daca ma intalnesc cu el/dau nas in nas cu el.Ce fac?

Niste sfaturi ceva? De auto-aparat nu se pune problema, am 13 ani si ala are 17-18 in puii mei.

Dau funda...

Răspuns Câştigător
| Samariteanul a răspuns:

Ba se pune problema si de auto-aparare daca il tintesti mai jos...dar oricum incearca sa-l eviti sau i-ati dupa tine spray din acela pentru orbire sau din ala cu electro-socuri.Bafta frate!

9 răspunsuri:
| Tudor123123 a răspuns:

Asa cum a zis samariteanul, poti sa iti iei un spray pentru orbine, avand voie sa il ai la tine pentru auto-aparare, neavand voie sa intri cu el in scoli, licee, banca si locuri inchise in care se afla multa lume, tu avand obligatia sa il lasi la paznic / portar sau la cine mai este pe acolo de serviciu.

| Afroditlove a răspuns:

Pai,iti zic sa il eviti si sa iti bati joc de el in caz de ceva.Gen: s-a enarvat baiatul?, of of s-a suparat baiatul? happy. Sper ca te-am ajutat.

| Kalone a răspuns:

Repet, am 13 ani. Cum ar trebui sa fac rost de asa ceva? Al 2 lea prieten al meu are tot 13 si al 3lea face 13 curand

| untu a răspuns:

Încearcă sa stai de vorba cu el înainte sa te bata si explica-i pe îndelete povestea cu lux de amănunte si spune-i ca nu este vina ta ca a ajuns mingea in curtea oamenilor si încearcă sa dai mana cu el si sa va cadeti la pace si ofera-i o doza de PEPSI!

| Kalone a răspuns (pentru untu):

Nu merge asa...E genul ala de băiat rebel.

Nu e vina mea, dar eu am pârât la directorul adjunct care l-a trimis dupa minge.

| Kalone a răspuns (pentru Afroditlove):

Sa imi bat joc de el, sau sa evit sa imi bat joc de el? Mi-e ca daca imi bat joc de el imi iau mai mult de o singura bataie.

| untu a răspuns (pentru Kalone):

Trebuia sa il rogi frumos sa va dea mingea sutata din greseala in curtea oamenilor si daca refuza poti sa spui la director!

Crezi ca e genul de om care se lasa la rugaminte? Nici cand i-a zis profu nu a luat-o. S-a dus de ochii lui.