anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt considerat cam fraier la scoala... Ce trebuie sa fac sa fiu mai "cool" sau ca sa nu mai fiu considerat un fraier? Si sunt considerat un fraier pentru ca tata are bani(nu ma laud)

Funda maaare!

Răspuns Câştigător
| PsihoLoly a răspuns:

Ce-ti pasa de parerea altora? Daca tu te simti bine asa cum esti, lasa totul la fel. Si nu cred ca ei te considera fraieri. Sunt doar gelosi happy Asa ca stai cu capul sus si fi cum vrei tu sa fi nu cum vor altii!

12 răspunsuri:
| LionelAndres a răspuns:

Daca Ai Bani Esti Smecher! Tine minte asta!

| VL4DST3R a răspuns:

Ai facut ceva ce ia determinat pe ceilalti sa te creada "fraier" demonstreazale ca nu e asa!

| claudiu11re a răspuns:

Pai incearca gasesteti o prietena dar nu care e pe interes care sa tina la tine ci nu la banii tai stai la scoala si cam unde mergi doar cu prietenii adevarati si nu le da atentie la astia care te fac fraier nu stiu cum vor ajunge vreodata la mana ta.asa am fost si eu la inceput doar ca tata nu are bani...dar acum is vedeta liceului de basket si am respect.

| Vasybulan a răspuns:

Stii care e problema? Nu incerca sa fii cine nu esti. Poate nu esti un super tip la tine in scoala dar in unele locuri trebuie sa fii considerat "cool". Iar in legatura cu banii, pai cred ca aia nu stiu ca tatal tau are bani. Ca de ar sti ar roi pe langa tine ca albinele pe langa miere (colectionez funde - ai una?)
Numa bine big grin

| MariusEduard a răspuns:

Ia-ti o gagica tare, flutura niste bani, toale de firma etc.etc.

| iRaul a răspuns:

Nu stiu de ce ti'ar pasa, oricum, daca ai bani, faci orce, uite, du'te ia'ti ceva chestii faine (haine, accesorii) si fa cumva sa te imprietenesti cu un smecher sau ceva, ce ai tu prin scoala. (Doar ca sa stii, tipu "cool" e "cool" pentru ca nu ii pasa de ceea zice lumea despre el).

| Official195 a răspuns:

Mah.in primul rand.nu trebuie sa dovedesti la cineva ca esti "cool", asta e chestie de cocalar.incearca sa fii mai de treaba si nu incerca sa iti faci prieteni d'aia care te folosesc., incearca tu sa ignori prostii.si sa iti faci prieteni.si inca ceva.nu te da macho-man.ca nu dovedesti nimic...nu stiu. opinia mea... sper ca te.am ajutat.

| smart22 a răspuns:

Pai sa nu te lauzi si sa ii bagi in seama pe ceilalti sa te comporti la fel ca ei.sau cel mai probabil le e necaz si de asta te considera asa

| Cruciuliță a răspuns:

Pai, in primul rand sa nu-i mai sponsorizezi din banii taticului. Daca vezi ca te tin doar pentru "profit" incearca sa-i eviti. Aia nu sunt prieteni, ci profitori.

| Ichigo a răspuns:

Stii ce trebuie sa faci? sa ii faci de rahat pe toti care se leaga de tine. Urmareste-i. Afla totul despre ei, care sunt defectele lor, ce probleme au, ce relatii exista in familie, apoi cand ai suficient material si acel individ se mai leaga de tine, ii spui crudul adevar in fata, de aceea se iau de tine pentru ca ai o situatie mai buna decat ei, si prin sicanare, ei incearca sa se simta mai bine fiind superiori tie, adica un tip cu bani, mai bun decat ei.In felul acesta ei cred ca daca sunt mai buni decat tine inseamna ca existenta lor pe aceasta lume are o valoare, dar tu trebuie sa ii dovedesti ca nu este decat un rahat de om. Si asta o faci prin expunerea in public a relatiilor lui private si detalii ale comportamentului cand este in mediul lui natural.

| D9THC a răspuns:

Rupe-i capu' celui mai smecher din clasa (sa zicem) si combina cea mai smechera gagica

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PsihoLoly):

Mi s-a parut raspunsul cel mai bun.Imi pare rau, Ichigo dar nimeni nu ma lasa sa stau la o distanta mai mare de 1 metru de el asa ca nu pot afla nimic despre ei.