| erabianleonard a întrebat:

fac kick box de 1 luna si. mi s-a propus sa o dau cu un baiat din scoala care are mult tupeu la mine si eu nu ii fac nimic, am zis da si maine o voi da parte in parte, am o frica in mine, el nu face nici box nici kickbox. am frica aia in mine de bataie, cum pot sa imi inving frica si sa fac sa ma lase in pace ( sa-l pun la respect ). Va rog niste sfaturi, mentionez sunt kickboxer.

13 răspunsuri:
| PwNZ a răspuns:

Cum esti tu kickboxer daca iti e frica sa dai?
Il bati si gata, chiar daca nu e cea mai buna metoda, dar daca atat va duce capulhappy

| ionutmafteistingu a răspuns:

Rupe-i carcasa frate, fara frica da-l in jeg, fal sa nu se mai ridice de jos, de obicei castiga ala care are mai mult tupeu daca te duci sa-i dai cu pumnul dai bine din prima si apoi multe lovituri plasate

| Forex a răspuns:

Trebuie sa fii sigur pe tine, si nu trebuie sa iti fie frica, incearca cand dai lupta asta intre "amicul" tau sa fie niste prieteni buni de ai tai pe langa tine in caz de ceva mai grav.Remmember:Tine garda intotdeauna sus.
In caz ca vrei niste miscari mai bune pentru al bate uite aici:
http://www.youtube.com/watch?v=f9Zd0wfXgbA
Sper sa-ti fi fost de ajutor.

| sile03 a răspuns:

Bea ceva inainte ca sa ai curaj laughing)

| Awesoman a răspuns:

Incepi sa te enervezi, ii arati adversarului ca nu iti este frica, sa razi in fata lui, cand te loveste, chiar daca te doare, razi si dai mai tare. Rupe-i acoperisul big grin. Incearca sa dai primul, dupa ii vei da mai multe lovituri, si, cel mai important, sa fi rapid.

| AlexutzuIN a răspuns:

Frate cum sa iti fie frica sa te bati? Mai bine ti-e frica ca o sa te faci de ras daca te bate! Daca asta a vrut asta ii dai! Dar si daca il bati gandeste-te cat o sa se faca de rahat si nu o sa mai comenteze la tine! Bafta dai si rupe-i mufa!

| EllaMazerschi a răspuns:

Gandeste-te ca esti kickboxer, esti sportiv deci esti rezistent ai extrem de mult avantaj fata de elwinking

| erabianleonard explică (pentru Forex):

Fac kickbox.

| Forex a răspuns (pentru erabianleonard):

Asta stiu ca si unchiul meu face, mi-a aratat ceva scheme big grin
Mi-a zis ca la antrenamente il pune sa dea tibie in tibie cu un coleg/partener de antrenament si e foarte greuhappy
Cum ti-am zis relaxeazate, nu te stresa cu cat te stresezi mai tare si ti-e frica ai sa pierziwinking

| erabianleonard explică (pentru Forex):

Ok.

| ionutmafteistingu a răspuns (pentru erabianleonard):

Poti sa faci si laba daca esti fatalau degeaba

| sile03 a răspuns:

Sa ne povestesti dupa cum a fost si cine a castigat. Chiar daca pierzi laughing

| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

Si daca faceai de o luna, te credeai sportiv? Eu te dau cu mufa de pamant baiatule.