| Traistaru_Vlad_1997 a întrebat:

Ma intreb daca imi puteti da niste idei pentru ce pot eu si prietenii mei sa facem la majoratul meu pe 2 mai. Eu nu sunt foarte sociabil si ma consider destul de plictisitor si nu vreau sa-i invit degeaba pe prieteni doar sa stam la masa, sa mancam, si sa se formeze "bisericute".
Am un playlist gata facut, dar nu am nici o idee ce as putea face, decat sa dansam ocazional si atat. Imi si imaginez cum dupa o ora, doua, o sa ma plictisesc si lumea o sa stea pe telefon.
Sugestiile sunt foarte apreciate. Multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Fa-ti-l undeva unde sa fiti doar voi (tu si prietenii tai), sa ai destula mancare, ceva bautura si toate genurile de muzica (sa multumesti pe toata lumea). In rest puteti dansa, socializa, sa jucati ceva jocuri gen adevar si provocare (pentru dezinhibare). Daca iti permiti, ai putea sa iti alegi cativa din prietenii cei mai apropiati si sa plecati la munte. Important e sa te simti si tu bine, nu doar ei. Si oricum daca sunt prietenii tai inseamna ca aveti cateva lucruri in comun, bazeaza-te pe ele. Daca iti sunt prieteni se vor distra alaturi de tine si vor sarbatori trecerea ta de la copil la...adult happy

4 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Cateva animatoare? Imbracate corespunzator...

| Traistaru_Vlad_1997 explică (pentru cristimihailov):

Nici chiar asa. Nu-s genul asta de om.

| cristimihailov a răspuns:

Ai intrebat cum sa faci un majorat care sa intre in legenda.

Ai ales sa faci un picnic...

Si te mai intrebi de ce te considera lumea plictisitor...

| Innsbruck a răspuns:

Mai nou, multi nu si-l tin.Eu nu o sa mi-l tin.nu imi place sa dansez si nu-i vad rostul.In alte tari nu se tine asa ceva