Paii, sa vedem. Eu suntt fata dar mna. Afara poti merge cu bicicletta, sa joci fotbal [pe tteren], basckett, depinde catsi ani ai : daca esti mai miic poti sa te joci matsa, ttupu, iar daca esti mai mare ai putea sa alergi seara prin curtea scolii [pentru. picioare cu muschi ] ei bijne depinde ce.tsi place sa faci..
Funda .
Bicicleta, role, skateboard, strand, alergare. Daca ai prieteni: baschet, volei, fotbal, tenis...etc. Activitati sunt multe...
Pai poti face foarte multe lucruri afara de exemplu iti iei toti prietenii si mergeti la fotbal sau orice alt joc sau te distrezi cu amicii tai sau hobby dansul sau daca nu karate gimnastica sau fa un film cu prietenii... sper ca te'am ajutat
Multumesc tuturor dar cel mai bun a fost a lu Roxanne! multumesc mult tuturor dar in special ei.
Incearca sa gasesti un antrenament pentru un sport (eu ti-as sugera tenis-ul).
Daca ai prieteni iesi cu ei prin oras (desigur daca vor sa iasa) sau ai putea face alergare daca nu iti place ai putea incerca chestii noi cum ar fi croitul
sper ca te-am ajutat
Buna Alex,
Pai poti sa iti ocupi timpul liber prin a esi cu prietenii, prin parc sa va plimbati, la un suc...sau puteti sa va intalniti toti si sa vedeti un film bun Sper ca te-am ajutat
pup Funda?>