Daca la ID secundar sau cum se spune acolo cineva din prietenii tai au pus ID-ul tau. iti poti recupera parola cu acel ID
Pai nu atunci cand incerci pe al tau daca alt cineva ti-a adaugat id tau la id secundat el / ea trebuie sa o faca
Eu nu vreau sa-mi schimb Email-ul... Vreau sa-mi schimb parola...
Pai asta spun si eu... asa am facut eu la o verisoara si-a pierdut parola dar cand a facut id a pus id meu la id secundar si cu id meu am recuperat parola ei. e asa greu de priceput.
Ba esti but? Eu am selectat sa nu-mi arate nici-o data sa bag ID Secundar ca sa aflu parola mea de Yahoo prin alt cont de Yahoo. Pe mine ma intreaba doar intrebarile secrete.
Incearca sa te loghezi pe mail, mie asa mi-a mers, si daca nu merge parola iti trimit ei un sms cu un cod secret care il bagi acolo (asta daca ai scris numarul de telefon la " contact details")
Sa moara matta ce proasta esti lol eu de la inceput am spus daca ai pus cineva id tau la id secundar, apoi daca nu ti-a pus nimeni id la secundat ce m m imi mai raspundeai ca nu e aia nu-i cealalta lol ce proasta. )
Pizdo tiam citit numele de retard dar daca esti prost si nu te-ai prins laso asa tot tarfa mea ramai
Bai proasto daca vede ce am scris eu vede ce ai scris si tu lol ce proasta esti